Hedonizam

Kuhanje kave na Macho način

Espresso Veloce, tvrtka iz Južnoafričke Republike, svojim je remek djelom pronašla način kako obično jutarnje ispijanje kave pretvoriti u ultimativni Macho doživljaj koji će nas opskrbiti dnevnom dozom kofeina. Zasigurno je poseban doživljaj kada kuhate kavu na aparatu koji nalikuje tehnološkim savršenstvima koji pogone superautomobile današnjice.

Kako inženjeri nisu morali voditi brigu o ekologiji, potrošnji ili količini štetnih plinova s kojima muku muče proizvođači pravih motora, ponudili su za svakog po nešto pa je tako moguće izabrati da li će vaša jutarnja količina dragocjene crne tekućine izaći iz V8, V10 ili V12 motora. Svi dijelovi ovog savršenog Macho aparata za kuhanje kave pažljivo su izrađeni od materija poput magnezija, aluminija i titana.

Šalice u obliku klipova motora, filtar za kavu u obliku zračnog filtra i ispušne cijevi na kojima je vidljiva čak i plavo-žuta boja koja nastaje zbog temperature ispušnih plinova, savršeno zaokružuju trkaću inspiraciju koja se vidi na svakom  i najmanjem dijelu kreacije iz Južnoafričke Republike.

aparat za kavu_2

Ako niste ljubitelj sjajnih površina, ne očajavajte, jer su iz tvrtke Espresso Veloce doskočili i tom problemu. Naime, sve prije navedene verzije moguće je naručiti i u karbon crnoj verziji. No, upotreba prije navedenih materijala i činjenica da je proizvedeno samo 500 primjeraka, podrazumijeva i poprilično paprenu cijenu. Da biste uživali uz kavu iz jedne od navedenih verzija ovog aparata za kavu, morati ćete izdvojiti oko 15.000 dolara, što tu kavu čini poprilično ekskluzivnom.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close