Kamasutra

Kako steći seksualno samopouzdanje i zašto je ono važno

Ako mislite da vam samopouzdanje u spavaćoj sobi nije bitno, grdo se varate. Seksualno samopouzdanje vrlo je bitno kad dođe do igre pod plahtama. Žene vole seksualno sampouzdane muškarce i ako ste jedan od njih, postoji vrlo mala mogućnost da ćete imati problema dovesti ženu do vrhunca, možda čak i više puta. To će se naravno odraziti na vaš seksualni život jer ne samo što će se zadovoljna žena uvijek vraćati po još, nego će proširiti glas o vama kao odličnom ljubavniku.

Zamislite samo situaciju gdje vam djevojka nakon seksa kaže “Ovo je bilo savršeno!”. Nakon toga možete se osjećati samo još privlačnije i poželjnije. U nastavku teksta u nekoliko koraka opisati ćemo vam načine na koje možete podići razinu seksualnog samopouzdanja, a samim time i poraditi na svom imiđu odličnog ljubavnika.

Bez samopouzdanja nema ni seksualnog samopouzdanja

Kao i u svakodnevnom životu, samopouzdanje u spavaćoj sobi vrlo je bitno ako želite da ocijene vaše “izvedbe ” spadaju u sam vrh. Ako imate manjak samopouzdanja u svakodnevnom životu, vjerujte da će i vaše seksualno samopouzdanje biti slično. Zato je bitno da u svakom trenu radite na tome, jer kako ćete postajati samopouzdaniji pri obavljanju svakodnevnih zadaća, tako će rasti i vaša razina samopouzdanja u spavaćoj sobi.

Prestanite si lagati

Mi muškarci često ni sami sebi ne želimo priznati da imamo problem. Ako imate problem manjka seksusalnog samopouzdanja, jednostavno si to priznajte, pokušajte pronaći riješenje i ne odbacujte riješenja koja se nude zato jer mislite da pravi muškarci mogu sve riješiti sami bez ičije pomoći. Pročitajte knjigu koja se bavi sličnom problematikom, potražite na internetu iskustva drugih ili pitajte nekoga iskusnijeg od sebe za savijet. Bitno je uhvatiti se u koštac s problemom i riješite ga, nebitno na koji način.

Preuzmite kontrolu

Žene ne vole muškarce koji nemaju pojma što bi trebali raditi u krevetu i koji se ponašaju kao da im je prvi put s ženom. Uzbuđuju ih muškarci koji znaju što i kako raditi, koji su samopouzdani, dominantni, preuzimaju kontrolu i vode glavnu riječ tijekom seksualnog odnosa. Bitno je od početka pokazati da ste na svom terenu i da vam dodatne upute neće biti potrebne.

Ne zanemarujte predigru

Kada igrate nogomet ili se bavite nekim drugim sportom, sigurno ne ulijećete u teren potpuno nezagrijani. Tako je i s predigrom, ženama je posebno potrebno to “zagrijavanje”. Predigra je kod žena jednako važna kao i seks. Opustite se, mamite je, svakog puta naučite nešto novo što joj odgovara. Bitno je izbrusiti vještine predigre do savršenstva, jer dobrom predigrom obaviti ćete pola posla, a s vremenom ćete točno znati trenutak kada je vrijeme da s nje strgnete odijeću, prodrmate joj svijet i pokažete zvijezde.

Ne budite sebični

Veliki dio muškaraca je nevjerojatno sebičan u spavačoj sobi. Često očekuju da ih djevojka oralno zadovolji, nakon čega se niti ne potrude učiniti to isto njoj. Pravi muškarac uvijek će prije zadovoljiti ženu zato što zna što radi u krevetu, a žena će to odmah prepoznati što će je samo još više uzbuditi. Zapamtite, usredotočite se na to da uvijek najprije zadovoljite ženu.

sebičan sex

Pratite njezin govor tijela

Prateći njezin govor tijela tijekom seksualnog odnosa, moći ćete vidjeti koliko su vaše vještine iz spavače sobe zaista dobre. Zato, samo nastavite ako sve ukazuje na to da ona u svemu tome uživa. Vrlo lako je raspoznati da li djevojka s kojom ste se našli pod plahtama zaista uživa u tome ili jedva čeka da sve to privedete k kraju kako bi mogla napokon odahnuti. Umjesto da razmišljate o tome da li idete u pravom smjeru, obratite pozornost na nju i dobiti ćete mnogo informacija iz kojih ćete moći zaključiti kakva je u stvari vaša izvedba.

Skupite iskustvo

Iskustvo je vrlo bitno kod stjecanja seksualnog samopouzdanja, jer ako ste spavali s velikim brojem žena, vaše seksualno samopozdanje će biti na visokoj razini. Zato, odvažite se i priđite ženama koje vam se sviđaju. Svakako će vas dio njih i odbiti, ali to nije razlog da bi posustali jer neke od njih će zasigurno prihvatiti igru. Pokušajte i sa starijim i iskusnijim ženama, jer neke od njih traže baš mlade i neiskusne kako bi ih naučile nove stvari. Sve je to igra, opustite se, ne razmišljajte previše i samo zaigrajte.

Tags
Back to top button
Close