Birtija

Dosadno vam je na poslu? Evo što trebate učiniti kad imate slobodnih sat vremena

Danas je tempo života puno brži no što je bio prije desetak godina. Naši roditelji nisu bili sa svih strana napadnuti reklamama, oglasima što trebaju kupiti, filmovima i serijama koje moraju pogledati, te ostalim “cool” hobijima koje moraju svakodnevno prakticirati a koje su im odvlačile pozornost od posla. Unatoč tome, u našem prenatrpanom poslovnom rasporedu zna se dogoditi da nam uleti malo slobodnog vremena te da nas obuzme taj odvratan osjećaj dosade. Iako ste ispunili sve ključne zadatke za taj dan, uvijek ostaju neke sitnice koje ste zaboravili ili na koje niste obratili pozornost. Upravo radi toga, donosimo vam 15 stvari koje možete učiniti unutar sat vremena i bolje si organizirati posao, život i obaveze!

1. Provjerite mail i očistite se neželjene pošte

Živcira li vas što vam svakih pet minuta mobitel vibrira i zvoni radi nekog glupog spam maila? Provjerite sandučić elektronske pošte, ukinite pretplate na dosadne mailove, odgovorite na mailove ljudima na koje ste zaboravili i pomozite bateriji na mobitelu da izdrži par sati duže.

2. Razmišljajte o tjednom rasporedu

Što vas sve očekuje ovaj tjedan? A idući? Ulovite se svog rokovnika i pripremite se na buduće obaveze. Možda postoji nešto što ste zaboravili napraviti? Možda nešto što već dugo želite a bili ste spriječeni?

3. Provjerite što radi konkurencija

U poslu je uvijek važno biti svjestan situacije u kojoj se nalazite vi, vaš odjel, vaša tvrtka te vaša konkurencija. Ne morate biti prvoklasni špijun da malo prosurfate internetom i upoznate se s njihovim radom. Možda vam na pamet padne neka ideja bolja od njih ili spasite šefu glavu. Možda spasite i samu tvrtku. Pobrinite se da budete informirani.

4. Googlajte svoje ime

Začudili bi se što sve možete naći o sebi na Googleu. Da li su to informacija koje želite da ljudi o vama nađu kad upišu vaše ime? Ne? Onda je vrijeme da to promijenite. Razmislite koje sve podatke o sebi dijelite na Facebooku i na drugim društvenim mrežama i prestanite se čuditi kad vam totalni neznanci znaju privatan život u detalje. Sami ste si krivi.

5. Preispitajte se

Da li ste zadovoljni svojim poslom? A ljubavnom vezom? Svojim izgledom? Što ste zapravo željeli postići kad navršite svoje godine, a što ste zapravo postigli? Nikad nije kasno i nikad ne recite nikad. Stvari koje želite učiniti, zapišite i dogovorite se sami sa sobom kad će te ih učiniti. Vrijeme je nepovratno. Iskoristite ga.

6. Vježbajte

Ako ste jedni od rijetkih koji mogu s posla izaći na šetnju ili u obližnji fitness centar, učinite to! Ako ne možete, posjetite ženu na njenom poslu i konzumirajte malo uredske ljubavi. Ako vam žena nije zainteresirana, probajte s nekim u firmi. Budite kreativni, vaše zdravlje je izrazito važno!

7. Dogovorite ručak s nekim važnim

Tko vam je idol? Tko vam je od kolega vrlo zanimljiv i važan za vaš posao? U koga se ugledate u poslovanju? Dogovorite s tom osobom ručak i izmijenite par ideja. Možda naučite nešto novo ili saznate neke zanimljive informacije vezane za vaš posao. U najgorem slučaju provest će te sat vremena u dobrom društvu.

…za ostatak pritisni NASTAVAK…

1 2Sljedeća stranica
Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close