Birtija

Deset bizarnih seksualnih rekorda

Ovoga puta donosimo vam najčudnije rekorde koji su vezani uz našu seksualnost. Svašta se može naći u svijetu oko nas, ali se nadamo da ćemo uskoro vidjeti i jednog domaćeg na sličnoj listi.

10. Najveći penis na svijetu

a97082_g050_1-longest-penis2

Po jednom mjerenju doktora Roberta Dickinsona s početka stoljeća, najduži penis na svijetu imao je dužinu od 34 centimetara i obujam od 16 centimetra.

Trenutno, najveći penis na svijetu ima Jonah Falcon, čiji penis ima nevjerojatnih 33 centimetra i koji je izmjeren u jednom televizijskom showu.

9. Najveća vagina na svijetu

a97082_g050_1-largest-vagina

Kako bi razumjeli veličinu žene koja je vlasnica tog rekorda, moramo se vratiti u sredinu devetnaestog stoljeća kada je živjela Anna Swan. Kada se 1872. godine udala za također diva Martina Batesa, imala je oko 2.4 metra. Budući da su se upoznali u cirkusu u kojem su oboje radili, par se konačno smirio i krenuo u normalan život. Sedam godina kasnije, Anna je rodila bebu koja je bilo duga 86 centimetara i imala 11.8 kilograma. Nažalost, beba nije preživjela težak porod, ali u Znanstvenom Muzeju u Clevelandu je ostalo zapisano kako je dijete moralo izaći kroz barem 15 centimetara široku vaginu, što je čak i duplo više nego kod normalnog poroda.

8. Majka s najviše djece na svijetu

a97082_g050_3-most-children

Feodor Vassilyev, seljak koji živio krajem osamnaestog stoljeća u Rusiji, postavio je sa svojom ženom Valentinom rekord po broju djece. Valentina je rodila 69 djece, od čega je rodila 16 blizanaca, 7 trojčeka i 4 puta po četvero djece.

U novije doba, rekord drži Leontina Albina iz San Antonia u Čileu, koja je tvrdi da je rodila 64 djece, iako je samo 55 dokumentirano.

7. Najduži let sperme

a97082_g050_4-farthest-sperm

Horst Shultz postavio je svjetski rekord u izbacivanju svršavanju koji sada iznosi 6 metara. Također drži rekord za najbrži let, koji je iznosio 68 km/h.

6. Najstarija prostitutka na svijetu

a97082_g050_5-prostitute

Policija u Tai-Peiu ulovila je prostitutku koja je imala 82 godine s profesionalnim nadimkom “baka”. U posao je krenula s oko 40 godina i naplaćuje deset do dvadeset puta manje nego ostala mlađa konkurencija.

… za ostatak kliknite “NASTAVAK” …

1 2Sljedeća stranica
Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close