Lifestyle

Činjenice o vezama koje svaki muškarac mora naučiti u dvadesetima

Nitko nije najpametniji. Nitko ne zna sve. Što više znamo, svjesniji smo da ne znamo ništa. Il tak nešto. Sokrat je to rekao, ne ja. A tek onda dođe nauka o seksu. Nakon svega, dođe pubertet. Dok ne prestane, mislimo da smo najpametniji. No zabava kreće u dvadesetima. Možda vam je profesor na biologiji objasnio koji dio čega ide u koga i kako nastaju djeca no to nije to. Umjetnost seksa je nešto drugo. Intima treće. Provest ćete cijeli život upoznavajući samog sebe, a živce izgubiti upoznavajući druge. Sva sreća da imate nas pa da vam malo olakšamo učenje s par macho mudrolija. Ovo je pet osnovnih lekcija o vezama koje morate pročitati i o kojima morate malo razmisliti!

1. Strast nema veze s ljubavi

Twilight___Night_of_Passion_by_KLSADAKO

U životu postoje neke sile među ljudima koje do sad još nitko nije objasnio no dali su im razna imena. Ljubav, što je ljubav? Kemija? Ne, nije kemija. Strast? Nije ni to. No, što je to kemija i što je strast? Dogodit će vam se da će te upoznati nekoga i u prvoj sekundi oboje osjetiti nešto čudno, nešto što vas privlači jedno drugome i nešto što vas tjera da bez i jedne druge riječi zagrlite i poljubite nekoga i ne mičete se ni koraka dalje. Ljubav na prvi pogled? E da je bar. Nažalost, strast i kemija nemaju previše veze s ljubavi iako mogu do toga dovesti. Strast na prvi pogled je puno češća i puno više bi se trebala konzumirati. Da, khm 😀 Nemojte misliti da je to savršeno. Nitko nije savršen. Za ljubav treba nešto drugo, a to nije samo strast.

2. Ako ste u vezi, definirajte je!

veza

Seks također poput strasti ne znači ljubav. Također u moderna vremena ne znači ni obavezu. Ako vam se veza temelji samo na seksu, onda od nje možete očekivati samo seks. Ne budite naivni i ne očekujte od vaših ljubavnika ili ljubavnica da će zapostaviti cijeli svoj život radi malo ludog plesa i znojenja među plahtama. Ako želite vezu, komunicirajte više i provodite više vremena skupa. Razgovarajte i nemojte se zavaravati. Pojednostavite i olakšajte si život.

3. Nikad ne pričajte o prijašnjim seksualnim partnerima

bivsa cura

MUDROLIJA ŽIVOTA! Nikad ju ne uspoređujte s drugim ženama s kojima ste prakticirali seks! U svakoj curi će to probuditi sumnju u njen “performas” i oneraspoložiti ju za nastavak akcije. Veliko NE! Dok o tome razgovarate s prijateljima, pazite što govorite i kome se obraćate.

4. Vjerujte svojem instinktu / intuiciji

strastven par

Dvadesete su godine u kojima trebate isprobati sve što se tamo vani nalazi. Ako vidite zgodnu curu i željeli bi se s njome upoznati, učinite to! Budite pravi muškarac i jednostavno joj pristupite, tko zna. Vjerojatno to nije to. No nitko ne zna što vam sve život priprema još danas. Ako mislite da ova veza u kojoj se nalazite nije za vas dobra, razgovarajte o tome. Ako osjećate da vas vaša cura želi previše primijeniti, prekinite tu paradu. Te stvari će vam pomoći da postane sigurniji u sebe i da vam narastu muda! Dvije najvažnije kvalitete za koje se svaki muškarac mora izboriti u svom životu!

5. Varanje nije kul

20signs

Ali sad stvarno. Pravi muškarci ne varaju. Oni su svjesni situacije u kakvoj se vezi nalaze i ako njima to ne odgovara, neće biti kukavica i tražiti sljedeću vezu sa zlatnom rezervom. Zaboravite. To je za kukavice. U životu će te imati vremena za puno različitih žena i puno različitih veza. Sretno mladi gospodine!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close