Kamasutra

8 parova koji iritiraju sve oko sebe

Budimo realni, većina parova koja te okružuje je grozna. Totalna katastrofa, svaki na svoj način. U nastavku donosimo osam najčešćih tipova koji stvarno iritiraju.

Svađalice

Znate ih, to je ono dvoje koji se redovito posvađaju na svakom partiju. Ona se uz pokoju dramatičnu scenu pred svima pokupi kući nakon pola sata jer je on krajičkom oka pogledao mlađu sestru od najboljeg frenda. On strusi još koju pivu i ode za njom pokušati ispeglati stvar. I tako iz zabave u zabavu,

Ako i ne napravu scenu, svi će definitivno tu zabavu pamtiti po njihovom ponašanju, jer ponašati se normalno i pokušati ne biti u centru pažnje za njih nije opcija.

Nerazdvojni

Potpuna suprotnost, ali čak i više iritantni. Mislim, svima nam je prije svega drago da se ne svađaju, ali nikako da shvate da se ništa strašno neće dogoditi ako se na koju minutu razdvoje. Znate i njih, to je onaj par kad je cura u stanju cijelu večer provesti sjedeći dečku krilu. I ne miče se, ona ostaje u sobi kad sva ženska ekipa ode malo tračati ili isprobavati cipele u drugu sobu. A što je najgore, njemu ne smeta – on je nježno u nedogled mazi po koljenu – i nikako da shvati da bi dečki mal pričali o “muškim” stvarima. Koma.

“Društvene mreže par”

drustvene-mreze-par

Jedna od najgorih nuspojava društvenih mreža su parovi koji iako sjede u istoj sobi imaju potrebu svoju veliku ljubav svakodnevno, po nekoliko puta, iskazivati na Facebook zidu ili Twitteru. Shvatite da ste naporni i svima nam idete na živce, a uostalom – postoje i privatne poruke!

Netko je veliki šef u vezi

Uf, ovo je bolno za gledati. Jedan je apsolutni alfa i omega u vezi, a drugi sluga pokorni. “Big boss” odlučuje o svemu – počevši od najnebitnijih sitnica do važnih životnih odluka. Ako se netko i usudi te im pokuša ukazati na to oboje će se ljutiti jednako. Zanimljivo, ali i tužno. Preostaje samo nadati se da će se onaj submisivni partner “opametiti” prije nego što izreknu sudbonosno “Da”.

“Mudraci”

Budući da su već nekoliko mjeseci u uspješnoj vezi pokupili svu pamet svijeta. Barem su sebe uvjerili u to. Pogotovo su “pametni” kad su u pitanju međuljudski odnosi. Ako nisi u vezi koristit će svaku priliku da ti objasne kako si moraš naći nekoga da bi mogao biti sretan poput njih. Naravno da će te pokušati spojiti s ostalim njihovim prijateljima koji su trenutno solo. Grozno. Bježi od njih i slatko se nasmij kad prekinu.

Sami sebi dovoljni

Oni su toliko zaljubljeni da prestaju primjećivati da svijet oko njih uopće postoji. Super za njih, ali katastrofa za okolinu. Stalno si šapuću, ako se i ne izdvoje iz društva, kako to najčešće rade, komunicirat će i dalje isključivo samo njih dvoje iritantnim internim forama koje, naravno, samo oni razumiju.

Drama Queen i King

Ovakve veze opterećenje su za čitavu okolinu, no oni nikako da, jednom za uvijek, prekinu. “Prekidaju” inače oni svako malo – iz strasti, ali nakon par dana se opet pomire, a razlog je isti – strast. Možda i ne upropaštavaju sve zabave kao prvi par s naše liste, ali definitivno sve iritiraju time da nikada ne možeš znati jesu li zajedno ili su trenutno u prekid fazi. Oni “obzirniji” barem nas o svakoj promijeni statusa njihove veze obavijeste na društvenim mrežama.

Borg par

Oni su jedno, imaju baš sve zajedničke interese. Sve slobodno vrijeme provode zajedno zato što ih interesiraju iste stvari. Mislim, poželjno je i dobro kada neki par slične stvari ili hobije, ali kada se baš u svemu poklapaju onda to sa strane izgleda malo nategnuto. Uostalom, ako ste u vezi s nekim tko je zapravo vaš odraz u ogledalu nije li onda konzumacija te veze sličnija masturbaciji nego seksu?

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close