Sport

5 najseksi pokerašica na svijetu

U posljednjih desetak godina zahvaljujući internetu i online kasinima poker je doživio veliki “boom”. Mnogi su krenuli kao casual igrači ulažući imaginarne žetone na Zynga Pokeru, da bi se nakon nekog vremena zaželjeli malo prave akcije na nekom od online kasina poput PartyPokera ili PokerStarsa, koji najbolje iz online poker turnira pozivaju i na prave turnire koje organiziraju širom svijeta. Mnogi su upravo ovako uplovili u profesionalne poker vode. Naravno, ima tu i cura, a mi u nastavku predstavljamo 5 najseksi profesionalnih igračica pokera.

Liv Boeree

liv-boeree

Olivia ‘Liv’ Boeree je, kao što ste i vidjeli, izuzetno zgodna 29-godišnjakinja koja igra jednako dobro kao što i izgleda. Pametna i senzualna Britanka postigla je mnoge uspjehe, a najviše se ponosi prvim mjestom iz 2010. na European Poker Touru održanom u San Remu. Spomenimo da posjeduje diplomu iz astrofizike sa Sveučilišta u Manchesteru.

U svojoj 9-godišnjoj profesionalnoj poker karijeri Liv je do sada zaradila preko 2 milijuna američkih dolara, a dodatno zarađuje i kao domaćica ili izvjestitelj s nekih od najvećih poker turnira na svijetu.

Kara Scott

KaraScott

Karu definitivno ne želite razljutiti! Kad ne briše pod konkurencijom za poker stolom Kara vodi TV show posvećen borilačkim vještinama. I nije tamo završila slučajno – ranije se bavila tajlandskim boksom.

Prije nego što je otkrila svoj poker talent “Great Scott”, kako je zovu u pokeraškim krugovima, radila je kao novinarka. Ova 36-godišnjakinja do sada je sudjelovala na mnogim turnirima, a najveći uspjeh je osvajanje drugog mjesta na Irish Openu s potom od $390,000.

Sara Jean Underwood

underwood

Ova Playbojeva zečica ne bavi se pokerom profesionalno kao ostale cure, ali zaslužuje da ju spomenemo. Sara Jean uglavnom sudjeluje na poker turnirima gdje se prikuplja novac u dobrotvorne svrhe. Bila je zaštitno lice VictoryPokera, te su je za to vrijeme ovoj kartaškoj igri podučavali profesionalci iz ekipe.

Mnogi će je se ipak više sjećati kao Miss srpnja 2006. i Playboyeve zečice godine za 2007. godinu.

Fatima Moreira De Melo

fatima-moreira-de-melo

Nizozemka portugalskih korijena svoje tijelo je isklesala igrajući hokej na travi. Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu odlučila se za novu karijeru.

Fatimu često možete pronaći u PokerStars online sobama, no ako ste mislili tako osvojiti njezino srce stvari bi vam mogao pomutiti njen dečko, bivši tenisač Raemon Sluiter.

Tatjana Pašalić

tatjana-pasalic

Za kraj smo ostavili našu Tatjanu koja je u poker vodama od svoje 19. godine, a danas je igračica koju svi respektiraju. Karijeru u ovoj industriji započela kao blogerica, a također je i izvještavala s mnogih poker turnira širom svijeta. Kad ne putuje svijetom Tatjana živi u Londonu i radi za SKY Poker TV.

Osim pokera, njezina druga ljubav je kuhanje. Njene recepte, ali i više o svemu što voli možete pročitati na njenom blogu, a mi smo pronašli nekoliko godina star video kada je sudjelovala u Večeri za 5. Sigurni smo da će vas očarati haljina u kojoj je dočekala svoje goste.

Naravno da smo se potrudili pronaći još neke filmiće koji u potpunosti ističu sve njene atribute. Uživajte!

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close