Birtija

10 razloga zašto su niži muškarci bolji muževi

“Veće je bolje” ne primjenjuje se baš na sve aspekte života. No, visinu muškarca mnoge žene smatraju ključnom pri odabiru životnog partnera. Viši muškarci su dominantniji, uočljiviji, razvijeniji i imaju veća stopala. Otprilike, to je to. No, ženama je to dovoljno. Po istraživanju High And Mighty branda u Velikoj Britaniji, čak 70% žena ne želi izlaziti s muškarcima koji su niži od 182 cm. Zanimljivo zar ne? Po tome, Tom Cruise, Robert Downey Jr. i slični glumci stvarno nemaju što tražiti u njihovom krevetu.

No, postoji i druga strana priče. 30% žena koje nemaju kriterije vezane za visinu svojeg muškarca već ih na njima privlači nešto drugo, imaju puno veći uzorak u kojem mogu pronaći svojeg životnog ili seksualnog partnera. Koji su bonusi nižih muškaraca što se tiče dužih veza i brakova, pogledajte u nastavku!

1. Žene ne moraju više nositi visoke pete

Dosta je neugodnih petica, popravka kod postolara i dosadnih žuljeva. Od sada, sve cipele su ugodne, traju puno duže i koštaju duplo manje. No, nemojte misliti da će to značiti nekakvu uštedu. Višak novaca svakako će potrošiti na više cipela. No, nema više žuljeva i cviljenja da ne mogu hodati po kockicama koje možemo naći na trgovima diljem svijeta.

2. Žene ne moraju stajati na prstima radi poljupca

Kad ste slične visine, ljubljenje je češća pojava! Vaša draga ne mora se penjati po vama da bi vas poljubila. Visoki muškarci imaju naviku da se drže prignutim te izgledaju ko grbavci kad se druže s nižim djevojkama.

3. U krevetu, visina nije bitna

Što više. Određena veličina penisa na nižim muškarcima uvijek izgleda veće! Žene koje su iste visine ili su više od svojih muškaraca u pravilu puno osebujnije uživaju u seksu jer….

4. Niži muškarci su bolji u krevetu.

Za razliku od dugog ljepotana kojem treba dnevna soba da promjeni pozu ili da se okrene na leđa, niži muškarci u krevetu se ponašaju i kreću poput ninđa! Osim toga, visoki muškarci imaju puno više samopouzdanja, te od puberteta u krevetu glume frajere. Niži muškarci puno se više trude kako zadovoljiti svoju bolju polovicu.

5. Možete dijeliti obuću i odjeću.

Ovo je definitivno bonus. Treba vam samo jedna veličina papuča. Njoj odgovara veličina svih vaših vesta bez da izgleda poput Harlemskog lutalice, a vi joj uvijek možete oteti ugodni bademantil od šangajske svile kojeg toliko priželjkujete.

6. Niži muškarci su manje egocentrični

Na nižem muškarcu se odmah vidi je li samouvjeren ili je frustriran. Kompleks niskog muškarca jednostavno vrišti i nemoguće ga je zamijetiti. Oni se hvale koliko zarađuju, kupuju najskuplje aute i neprestano misle samo na sebe. Visoki muškarci su niskima stvorili taj kompleks zato ih uvijek gledaju s podsmijehom.

7. Niži muškarci nisu bili kreteni u srednjoj školi.

Rijetko koji niski dečko u srednjoj je školi bio grubijan i agresivac. Tu ulogu su vješto preuzeli visoki mladići jer su fizičkom nadmoći vješto maltretirali sve niske dečke oko sebe. Nažalost, obilo im se u glavu, kao i svaka druga fizička anomalija, niži rast ih je natjerao da razviju druge talente pomoću kojima kompenziraju ovaj prenapuhani nedostatak. Slučaj je to s Robertom Downey Juniorom i njegovim ubojitim smislom za humor. Car.

8. S njima je jednostavnije kupovati

Visoki muškarci uvijek imaju problema u shoppingu, ili nema cipela broja 47, ili su ove lijepe rasprodane, ili su im rukavi prekratki ili im se sve majice stisnu i moraju kupovati neke duže koje ne liče na baš nešto.

9. U krevetu zauzimaju puno manje mjesta

O da, spavanje sa žirafom je koma. Te duge noge su svugdje. Niži muškarci u krevetu ne zauzimaju puno mjesta i puno se bolje snalaze. Okretanje, navlačenje popluna i ostale noćne avanture puno su jednostavnije, a ako je vjerovati ovim prijašnjim savjetima, seks je bolji i zanimljiviji što i spavanje čini ugodnijim 🙂

10. Nisu skloni varanju

Niži muškarci više cijene svoje žene i drže ih se “ko’ pijani plota”. Osim toga, visoki muškarci su mnogim ženama privlačniji te je normalno za pretpostaviti da imaju puno više ponuda za jednokratnu seksualnu avanturu. Niske muškarce kao što smo prije i spomenuli, čak 70 posto žena neće ni zamijetiti, dok će ove visoke konstantno napadati. Žene u niskim muškarcima vide sigurnost i očeve svoje djece!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close