Lifestyle

Zašto muškarci više nemaju hrabrosti?

Naši očevi, djedovi i svi muškarci prije našeg doba borili su se za svoje djeve, ljepotice svojeg srca cijelim svojim bićem. Riskirali su svoj ugled i ponos radi tih ljepotica. Našim majkama i našim bakama javno su izjavljivali ljubavi i odanost, pjevali im pjesme, nosili im cvijeće, trudili se danima i mjesecima dok nisu uspjeli pozvati ih na prvi “spojak”. Tek onda su zaslužili biti poljubljeni, maženi, paženi i voljeni. Hrabrost i upornost se mnogima isplatila, no svakako da je dio tih muškaraca ili odustao ili ostao sram ili prešao na drugu djevojku i eventualno s vremenom uspio joj osvojiti srce.

Što se točno dogodilo? Gdje su nestale sve te romantične geste i gdje je nestala hrabrost? Muškarci danas čekaju da im žene priđu, više ne riskiraju i ne žele se osramotiti. Zar je sramota truditi se za stvar do koje ti je stalo? Zar je sramota dati svoj život za ženu koja ti znači sve na svijetu? Takvih heroja danas je sve manje, a evo i par razloga zašto.

EGO

zasto-muskarci-vise-nemaju-hrabrosti ego

Razlog zašto su muškarci postali pi*kice je upravo taj prokleti Ego. Odbijamo okaljati svoj ugled i ponos, ćak i za žene. Odbijamo biti poniženi pred svojim prijateljima, iako to znači ne imati pravu ženu. Zašto ne razumijemo da na taj način uništavamo svoju priliku za pronalazak prave sreće u životu? Muškarce ponos sputava čak i prije nego što se prilika za ljubav ukaže. Vladavina Ega muškim umom ne prestaje, pitanje je kad ćemo je se osloboditi i postati muškarci kakvi su naši očevi bili. D

Mislimo da ćemo imati drugu priliku

zasto-muskarci-vise-nemaju-hrabrosti cure

Muškarci misle da će se super djevojke nastaviti pojavljivati kako vrijeme prolazi. Misle da će, kako život prolazi, upoznavanje djevojaka s kojima ostvare “kemiju” ponavljati. Nažalost, prava istina je da je pronalaženje nekog za koga vrijedi umrijeti rijetko i da se ne događa svaki dan. Izgleda da odbacujemo svaku mogućnost pronalaženja “srodne duše” jer mislimo da se iza ugla krije jedna bolja, ljepša, pametnija i bogatija koja čeka upravo nas da nas zaprosi i voli ostatak života. Očigledno, ona ne dolazi. Nju je dva ugla prije vas osvojio muškarac koji je svoj ego pogazio radi njene ljepote, muškarac koji je imao muda i riskirao. Ne dopustite da budete stariji muškarac koji ganja dvadesetogodišnje curice po lokalnim birtijama nadajući se da će te ju vidjeti opet.

Teško zacjeljujemo

zasto-muskarci-vise-nemaju-hrabrosti-plakanje

Ego nam je izrazito krhak. Kad netko ženi slomi srce, ona plače i tuguje, no nakon toga kreće dalje. Kad muškarcu žena slomi srce, on je oštećen zauvijek. Izgubimo povjerenje u sve žene i osiguramo se da nas nitko više nikad neće povrijediti. Nažalost, na taj način više nikada nećemo iskreno voljeti. Ali valjda je takav život. Moramo biti svjesni ljubavi koje smo imali i koje su prošle te živjeti u nadi da ćemo je naći ponovo.

Sve zaslužujemo

zasto-muskarci-vise-nemaju-hrabrostimamina maza1

Muškarci ovih dana radi nekog čudnog razloga misle da im se sve mora servirati na srebrnom pladnju. Vjeruju da su oni alfa muškarci i da nebi ništa drugo trebali raditi. Poput lavova. Lavice nek love za nas, mi odmaramo u hladu i čekamo sezonu parenja. U međuvremenu, redovan sex, masaža, klopa i čista kuća su obaveza nekog drugog. Kad se taj okret dogodio? Od kad muškarci žele biti maženi i paženi, radi čega se svi za nas moraju brinuti, zašto nas svi moraju tretirati kao princeze? Alfa mužjak lovi. Ubija. Riskira glavu radi čopora. Probudite se.

…za ostatak pritisnite NASTAVAK…

1 2Sljedeća stranica
Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close