Birtija

VIDEO: Prostrijelio je u lovu misleći da je jelen, a sad se vole!

Možda zvuči poput dijela onog maleckog bucmastog anđela zvanog Kupid, no nije. Ludi Ameri su sami krivi za ovu simpatičnu priču o dječaku i djevojci koji su se upoznali u šumi. Jedini je problem što je umjesto cvijeća, simpatična Aubrey dobila metak u bedro. Matthew Tyler Webb, dečko od 23 godine voli oružje, stare puške i lov. Dom mu je Lafayette, Georgia, a na taj koban dan bio je u lovu na jelene. Sigurno nije očekivao da će upravo u toj šumi prostrijeliti ljubav svog života.

Misleći da je jelen, Matthew ju je prostrijelio dok je ona pokušavala jelena natjerati na trčanje. Začuvši šumove, Matthew je okinuo i umjesto jelena, prostrijelio svoju prijateljicu Aubrey. Metak ju je pogodio u prednji dio bedra i izašao iza koljena, te je na svom putu oštetio glavnu venu. Da li se ljubav rodila u trenutku kad joj je zamotao koljeno ili kad je pobjegao potražiti pomoć, nećemo znati. Kad se vratio s pomoći, ona je već bila u nesvijesti. Helikopterom su je transportirali u bolnicu gdje su joj spasili život. Kad se probudila nakon operacije, Matthew je bio uz nju. Što je metak u bedru ako je rezultat ljubav svog života? Od onda su nerazdvojni, zajedno su iznajmili stan i uživaju. Jedini problem stvara policija koja Matthewa tereti za pucanje u blizini nastanjenog područja, konzumaciju droga, krivo korištenje oružja i ne nošenje narančastih obilježja za vrijeme lova.

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close