Sport

Top 11 seksi profesionalnih snowboarderica

Prošlo je vrijeme kad su ekstremni sportovi bili rezervirani isključivo za muškarce. Sve više djevojaka bavi se adrenalinski nabijenim sportovima, a neke od njih kao da su došle direktno s modnih pista. Ako na skijalištu sretnete koju od ovih djevojaka, vjerojatno nećete imati šansu popričati s njima jer one su neke od najboljih snowboarderica. Kako nam je zima pred vratima, a svake godine se sve više Hrvata odlučuje more zamijeniti planinskim vrhovima, pokušali smo za vas pronaći koje su to najzgodnije djevojke koje vladaju svjetskim skijalištima.

Torah Bright

torah-bright

Torah je rođena 27. prosinca 1986. godine u Australiji, a živi i trenira u Salt Lake Cityju u SAD-u. Vlasnica je Olimpijskog zlata iz 2010. godine u Vancouveru, te osvajačica dvije zlatne i dvije srebrne medalje na X-Games natjecanjima. Od ostalih uspjeha tu je i brončana medalja iz 2013. godine sa FIS svjetskog snowboard prvenstva.

Linn Huag

Linn-Huag

Ova lijepa Norvežanka rođena je 6. ožujka 1990. godine u gradu Trondheimu. Prvi puta se sa snowboardom susrela u dobi od 4 godine, a njezina profesionalna karijera počinje sa 15 godina kada dobiva pozivnicu za Norveško snowboard prvenstvo. Od tada putuje svijetom i uživa u treninzima i natjecanjima. Proglašena je jednom od najseksi snowboarderica svih vremena.

Hannah Teter

hannah-teter

Hannah ima 26 godina, a dolazi iz Belmonta u SAD-u. Šesterostruka je osvajačica brončane medalje na X-games natjecanjima, kao i jedne zlatne medalje. Također je i Olimpijska pobjednica iz Torina, te osvajačica drugog mjesta na Olimpijskim igrama u Vancouveru. Teter nije poznata samo po sportskim uspjesima, nego je i vrlo aktivna humanitarka.

Victoria Jealouse

victoria_jealouse

Ova snowboard “veteranka” dolazi iz Kanade, a bavi se snowboardom već više od dva desetljeća. Jedna je od onih osoba koje su ženski snowboard dovele na razinu na kojoj se danas nalazi.

Tara Dakies

Tara-dakies

Amerikanka rođena 20. kolovoza 1975. godine, a snowboardingom se bavi od osamnaeste godine. Rođena je u Kaliforniji, a osim snowboardingom bavi se i moto kross i karting utrkama,dok je 2003. godine bila i sudionica Gumball 3000 relija. Zbog svog izgleda našla se na nekoliko naslovnica raznih sportskih magazina.

Leanne Pelosi

Leanne-Pelosi

Leanne je jedna od najpopularnijih ženskih vozačica snowboarda i mnogo vraća sportu koji ju je proslavio. Financirala je MGT ženski snowboard kamp i podučavala mlađe naraštaje. Ona je seksi djevojka iz Calgaryja koju moramo spomenuti na našoj listi unatoč tome što nikada nije osvojila medalju na X-Games natjecanju.

Chanelle Sladics

chanelle_Sladics

Ova prekrasna plavokosa djevojka odlična je na snježnim padinama kad vozi snowboard, na vodi kada surfa, pa čak i na asfaltu kada vozi skateboard. Dolazi iz Kalifornije, stara je 29 godina i često pomaže mlađim naraštajima sportaša organizirajući kampove u kojim im prenosi svoje znanje i iskustvo.

Aleksandra Zhekova

aleksandra-zhekova

Profesionalna snowboarderica iz Bugarske, rođena 5.listopada 1987. godine. Na otvaranju zimskih olimpijskih igara 2010. godine u Vancouveru nosila je Bugarsku zastavu. Osvajačica je srebrne medalje na X-Games natjecanju 2012. godine u Aspenu.

Gretchen Bleiler

Gretchen-Bleiler

Djevojka iz Aspena koja se nalazi i u Guinnessovoj knjizi rekorda kao žena koja je osvojila najviše zlatnih medalja na X-Games natjecanjima u kategoriji halfpipe, njih čak četiri. Uz to je i osvajačica srebrne medalje na X-Games natjecanju, te srebra na Olimpijskim igrama u Torinu 2006. godine.

Silje Norendal

Silje-Norendal

Ova seksi djevojka izgleda kao mankekenka koja je zalutala na putu prema modnoj pisti i našla se na snježnim padinama. Prekrasna plavooka i plavokosa djevojka iz Norveške ima tek 20 godina, a već je osvojila srebrnu medalji na X-Games natjecanju.

Helen Schettini

helen-schettini

Helen ima 28 godina, a velika je ljubiteljica snježnih sportova, pa uz snowboard redovito vozi i motorne sanjke i to bolje od većine muškaraca. Do prije dvije godine, Helen je konobarila kako bi mogla financirati svoje zimske avanture, a danas je profesionalna sportašica koja je ujedno i model. Od nas bi sigurno dobila dobru napojnicu. 

Tags
Back to top button
Close