Lifestyle

Switch – prilagodljiv džepni alat

Svaki macho muškarac mora uvijek biti spreman na sve situacije koje mu život baci pod noge. Zamislite samo situaciju u kojoj vas seksi djevojka upita za pomoć, a vi niste spremni jer nemate alat kojim bi doskočili problemu. Switch je alat koji ima mogućnost prilagođavanja svakom svom korisniku.

Na raspolaganju imate dvanaest mogućih alata koji mogu obaviti šesnaest funkcija, a kako bi složili svoju idealnu postavu, možete izabrati maksimalno šest alata (u biti pet jer smatramo da otvarač za boce mora biti prisutan u svakoj kombinaciji) koje ćete posložiti u rasporedu koji vama najbolje odgovara.

_MG_1910_SHOP

U lijepo upakiranoj kutiji tako se nalaze: nož, pila za drvo, nazubljena oštrica, otvarač za boce/odvijač, mikro odvijač, mikro Phillips odvijač, turpija, Phillips odvijač, kliješta, škare, LED svjetiljka i alat sa ogledalom, pincetom i olovkom. U nekoliko minuta od svega ponuđenog možete složiti svoj idealni alat za aktivnost kojom se bavite.

Ako iz nekog razloga nikada niste bili ljubitelj “švicarskih nožića”, a sviđa vam se ovaj prilagodljivi alat, izdvojite 89,99 dolaraa i opremite se ovim zanimljivim alatom kako biste uvijek bili spremni na nepredviđene situacije, kako u prirodi, tako i u vlastitom domu.

Kako izgleda ovaj zanimljiv proizvod i način na koji se vrši izmjena alata, možete vidjeti u ovom kratkom video isječku.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close