Lifestyle

Što biste vi učinili s 25.000 dolara?

Što biste vi učinili kad bi vam filmski studio ponudio 25 tisuća dolara da ostvarite svoj san i ujedno promovirate novi film? Upravo se takva ponuda našla u inboxu elektronske pošte Caseya Neistata, američkog redatelja, producenta i vlasnika popularnog YouTube kanala.

O filmu The Secret Life of Walter Mitty, priči o novinaru koji na trenutke odluta u zamišljene pustolovine, pisali smo nedavno, a Caseyu je ponuđeno da za budžet od gotovo 140 tisuća kuna promovira spomenuti film, koji je u američkim kinima najavljen za sam Božić.

Gledajući trailer i mi smo odmah počeli razmišljati o tome kako bi bilo ostaviti sve iza sebe i samo s ruksakom na leđima krenuti u sličnu avanturu. No, što bi učinili kad bi nam netko zapravo i ponudio taj iznos? Hm…

Casey Neistat prihvatio je ponudu, odlučio je odletjeti do tajfunom pogođenih Filipina i potrošiti sav budžet za kupnju 10.000 obroka i alata potrebnih za obnavljanje razrušenih nastambi. Pogledajte video kako je to izgledalo…

A što bi vi učinili s $25.000? Biste li otputovali negdje, počastili se luksuznim poklonima ili samo zatvorili minus, a ostatak uplatili na glavnicu stambenog kredita?

>>> Film koji željno iščekujemo: The Secret Life of Walter Mitty

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close