Lifestyle

Stealth-X – High tech saonice iz tvrtke Snolo

Kad ste se na zadnjem skijanju polomili pokušavajući uloviti onu dugonogu Slovenku koja je skijala kao da vas je sama Tina Maze odlučila počastiti društvom, mislili ste da je vaša skijaška karijera završila. Honorarni posao grijanja promrzlih skijašica kojim ste se svake skijaške sezone bavili s užitkom, od tog trenutka je postao utopija jer teško da itko može izgledati poželjno dok juri niz padinu na drvenim saonicama za djecu. No, ne očajavajte jer pronašli smo rješenje za vašu noćnu moru.

Ekipa iz tvrtke Snolo predstavila je saonice koje ne samo da neće izazivati podsmijeh nježnijeg spola na skijaškoj stazi, nego bi mogle povoljno utjecati na vaš život snježnog Casanove. Stealth-X saonice iz tvrtke Snolo, tehničko su savršenstvo koje je izbačeno na tržište nakon šest godina testiranja i razvoja. Konstruirane su tako da je osjećaj sjedenja jednak osjećaju sjedenja u trkaćem automobilu. Mono školjka ovih saonica izrađena je od ugljičnih vlakana, a konstruirana je tako da će savršeno prilagoditi vašem tijelu.

snolo-sled-61

Na testovima, ovim saonicama su se postizale brzine veće i od 65 km/h, a proizvođač tvrdi da na njima imate jednaku mogućnost manevriranja i zaustavljanja kao prilikom skijanja ili snowboardinga. Sastoje se od tri dijela koja su lako rasklopiva i ako ih je potrebno prenositi uz pomoć priloženih naramenica lako se slažu u prenovi ruksak. Kako bi i dalje mogli pomagati promrzlim skijašicama u nevolji, morat ćete izdvojiti 2550 dolara, što možda nije malo, ali garantiramo da ćete kupovinom ovih saonica biti najopakiji sanjkaš na skijalištu.

Stealth-X-Sled-Snolo-4 snolo1

 

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close