Kamasutra

Sedam činjenica o penisu

Donosimo vam par činjenica vezanih uz muški spolni organ – macana. Nadamo se da ćete čitajući nešto i zapamtiti, ali i da nećete propustiti kartu Europe s prosječnim veličinama muškog spolnog organa.

7. Samo 600,000 klonova

Prosječno muškarac izvede u šetnju oko 40 milijuna svoj minijaturnih “klonova”, no to zna biti i brojka od 600 milijuna, koji se pak izbacuju u vanjski svijet brzinom od 45 km/h. Od te brojke dovoljan je samo jedan, koji će brzinom od 3 milimetra u minuti doći do željenog cilja.

6. Plavi kit ima velikog

Sisavac koji drži rekord s najvećim penisom na svijetu je plavi kit i ta duljina iznosi 2.5 metra. Koja je najmanja veličina? Taj neslavni rekord drži jedna vrsta miša s dužinom od 5 mm.

Gdje se tu nalaze muškarci? Pogledajte kartu Europe što se tiče veličine muškog spolnog organa.

enhanced-buzz-31790-1323104765-11

5. Obrezani?

Istraživanje je pokazalo kako je 30% svjetske muške populacije obrezano. Većina je ipak obrezana zbog religije (Židovi, Muslimani), dok se u Americi taj broj povećava na 55% zbog higijenskih razloga.

Jedan od načina kako iskoristiti taj višak kože je uzgoj nove ako slučajno zatreba. Samo jedan mali komadić može biti dovoljan za skoro 6 kvadrata nove.

4. Spolna kost

Zapravo, vaš macan je kao spužva ili balon, koji se doslovno napuni krvlju. Kada se napuni do kraja, protok se zaustavlja. Kao što i znate, ljudski penis ne sadrži kosti, dok je ta kost vrlo česta kod drugih sisavaca, čak i kod čimpanza i gorila. Nažalost, iako nemamo kost, nespretan potez može slomiti vašeg ljubimca. Ne vjerujete? Navodno se Dennisu Rodmanu dogodilo, i to dva puta.

3. Robovi vašeg macana

Jeste li znali da se za vrijeme vašeg najdubljeg sna (REM sna) vaš macan diže i do 9 puta. Ono što je zanimljivo jest da zapovijed za dizanje ne dolazi iz mozga, već iz područja kojem on vlada. Kako je Berlusconi jednom rekao “Bunga Bunga!”

2. Veza između dužine i nosa

a98166_measuring tape450

Prosječna dužina je oko 14 centimetara, mjereći od vrha do pubične kosti. Suprotno narodnom vjerovanju, veličina se ne može usporediti s veličinom nosa, palca ili stopala. Veliko istraživanje po tom pitanju stalo je na samom početku zbog vrlo jasnih dokaza da nema poveznice po tom pitanju.

1. Plava jaja

Kada ste uzbuđeni, a iz nekog razloga niste doživjeli orgazam, kao posljedica se mogu javiti takozvana plava jaja. Do sindroma dolazi kada se, zbog uzbuđenosti, u spolne organe slije krv i tamo ostane.

Rješenje? Hladan tuš ili nagovaranje vaše partnerice da vas riješi tih muka.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close