Brzina

San svakog muškarca, 2015 Mustang GT

Novi Mustang GT za 2015. godinu nastavio je poznati “retro” dizajn najpoznatijeg Fordovog modela za buntovnike. Stil ove ikone nastavlja svoju divlji galop kao jedan od najljepših modela cijele povijesti automobilizma. Nitko ne može ostati priseban u njegovoj blizini, jednostavno nas zove da ga gledamo i diramo, a rijetki među nama mogu si priuštiti da mu budu vlasnici.

Detalji karoserije su do te mjere savršeni, da auto stvarno izgleda glasno i moćno, pa makar ga samo gledali na ekranima naših računala. Za sad, sve što nam ostaje je da uživamo u ljepoti novog Mustanga.

mustang1
Ford nam obećaje odabir između tri motora. 2300 kubika, 4 cilindra EcoBoost Fordov motor prvi puta se ugrađuje u auto klase Mustang. Standardni 3.7 litara V6 ostaje glavni izbor, dok će GT verzija imati 5.0 litara Coyote V8 mašinu.

Nažalost, snaga motora još nije objavljena. Možemo biti sigurni da će biti izuzetno snažni te da niska potrošnja gorova ne dolazi u obzir. No, nama to ni ne smeta, čak nam nije ni jasno zašto ugrađuju 2300 kubika mali motorčić u ovu zvijer. Možda za curice?

mustang2

Volan ove zvijeri malo je manji nego u prethodnoj verziji, s dodatnim značajkama i gumbima s kojim možete kontrolirati sve – od audio sistema i bluetootha do instrument table i Fordove TrackApp aplikacije.

Kabina je također povećana te sad nudi puno više mjesta za noge i ramena, što se može reći i za zadnja sjedala Mustanga. Praktično za nježniji spol.

mustang3

Uživajte u galeriji i svakako pogledajte video!

2015-mustang-004-12052013

>>> Koncept za kojim žalimo – Mustang Mach 1966

>>> 10 Najtraženijih Macho “mišićavih” pila

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close