Kulturnjak

Pet odličnih novih serija koje morate gledati u siječnju 2014

Ova godina imala je par odličnih serijala koji su nam probudili glad za novim avanturama! S obzirom na najave, svašta nas novog i ludog očekuje početkom 2014. godine! Uživajte!

1. Intelligence

Josh Holloway je bio odličan u serijalu J.J.Abramsa “LOST”, a sad ga gledamo kao glavnog lika u novoj seriji “intelligence”.  Ako ste ljubitelji akcije, avanture i cyber tematike, ova serija se čini kao odličan izbor. Glavni lik Gabriel Vaughn glumi operativca koji u svojem mozgu ima ugrađen mikročip snage super računala pomoću kojeg može hakirati i naravno, spasiti veliku zemlju Ameriku od protivnika.

2. Killer Woman

Sofia Vergara odlučila se baciti u producente. Recept zna. Zgodne žene, zgodne žene, zgodne žene, oružje, eksplozije, seks, kriminal, seks, oružje, eksplozije i zgodne žene. O da, mi smo već sad službeni obožavatelji!

 

3. Chicago PD

Dobar policajac, loš policajac. Serija o policijskom odredu koji se bavi zlim kriminalcima na ulicama Chicaga. No, na malo drugačiji i ne toliko nježan način. Tučnjava, kriminal, puno oružja i još više kriminala te odličan soundtrack recept je za odličnu zabavu za one večeri kad nam je potrebno malo nasilja na televiziji.

4. Helix

Uff, producenti serijala “lost”, “battlestar Galactica” i filma “Contact” spremili su savršen trailer svoje nove serije Helix. Priča kreće u tajnom laboratoriju na Arktiku u kojem tim znanstvenika radi na nečem jako važnom. Trailer je vrhunski, obavezno ga pogledajte. Jedva čekamo!!!

 

5. Black Sails

Po nama najbolje smo ostavili za kraj. Michael Bay. Jao. Ova serija je toliko dobra da već snima drugu sezonu a još nije ni prva epizoda emitirana. Pisana po popularnom romanu Roberta Louisa Stevensona “Treasure Island” koji se bavi “zlatnim dobom piratstva”, ovim serijalom vlada strašni Kapetan Flint sa svojom posadom koji se bori za opstanak otoka New Providence. Gusari, arrrrghhh. Svakako pogledati!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close