Tech

Oakley i Macallan donose nam ultimativnu macho pljosku

Kako su nas zadesile gotovo polarne prilike, mala zaliha vama najdražeg alkoholnog pića može značiti razliku između života i smrti. Svjesni su toga i u Oakleyu, pa su udruživši snage s poznatim proizvođačem skupocjenog škotskog single malt viskija Macallan, stvorili macho pljosku koju bi svaki muškarac poželio pronaći pod borom.

Svjedoci smo jedne od najlegendarnijih suradnji u novijoj povijesti, a rezultat je nevjerojatno “cool” pljoska “The Macallan x Oakley Flask”. Kako smo i navikli od Oakleya, ova ljepotica napravljena je od vrhunskih materijala poput nehrđajućeg čelika, ugljičnih vlakana i aluminijskih slitina kakve se koriste u svemirskom programu.

The-Macallan-x-Oakley-The-Flask-05

U crnoj boji izgledom nas prije podsjeća na nešto što je standardna oprema specijalnih postrojbi nego na pljosku, ali to je samo još više čini predmetom koji bismo željeli posjedovati. No, ako ste poznavatelj Macallan viskija i Oakley proizvoda, onda znate da kod njih ništa nije jeftino.

Zato, ukoliko ste se i vi zaljubili u ovu stvarčicu, budite spremni posegnuti duboko u džep, jer će vas to zadovoljstvo stajati gotovo 900 dolara. Ako vam se ova cijena sasvim u redu, kako bi iskustvo bilo savršeno predlažemo da pljosku ispunite 25 godina starim Macallan viskijem i jednostavno uživate u savršenom dizajnu i neponovljivom okusu.

>>> 10 najskupljih whiskey-a na svijetu

mo0

Tags
Back to top button
Close