Birtija

Najpoznatije filmske MILFice

Pretpostavljamo kako ste već naučili što su to MILFice i kako prepoznati da vas ima na oku. Za sve one koji moraju ponoviti gradivo tu su linkovi:

>> 4 razloga zašto su MILFice zakon

>> Kako prepoznati da vas zavađa puma

U ovom članku smo se osvrnuli na neke od MILFica koje vladaju TV ekranima i koje vrlo često spašavaju cijeli serijal jer jedva čekamo da se opet pojave u sljedećem nastavku. Naravno, tu je još mnogo imena koje bismo mogli staviti na ovu listu, ali se nadamo kako ćemo uz vašu pomoć povećati brojku za sljedeće izdanje.

 

January Jones – Betty Draper – Momci s Madisona

milf18_0

Odlična serija, odlična gluma, zgodne glumice. Uz Christinu Hendricks, najupečatljiviju ulogu sigurno ima i January Jones.

Belinda Stewart-Wilson – Willova mama – The Inbetweeners

milf4_0

Britanska serija koja prati četvoricu prijatelja kroz svakodnevni život, doživjela je čak i američku kopiju. Mogli su iskopirati radnju, ali Willova mama je ipak samo jedna.

Sofia Vergara – Gloria Delgado-Pritchett – Moderna obitelj

milf6_0

Kolumbijka Sofia Vergara je drugi najpoznatiji proizvod iz te države nakon droge. Zašto je to tako nije potrebno objašnjavati. Za one koji sumnjaju tu je serija “Moderna obitelj”.

Eva Longoria – Gabrielle Solis – Kućanice

milf8_0

Sekunde, minute, sate, dane… ma godine smo molili da ova serija prestane s emitiranjem jer u to vrijeme cijeli ženski rod je stao i gledao tu seriju. Nekad je to bilo dobro što smo dobili sat vremena mira, a i moramo priznati da smo tu i tamo provirili da pogledamo Evu u kućanskim poslovima (ako ih je obavljala).

Angelina Jolie – Grendel’s Mother – Beowulf

milf9_0

Angelinu smo mogli izabrati i iz filma “Aleksandar”, ali nekako je veći dojam ostavila u ovom filmu. Tamo je ipak bila prekrivena desetmetarnim stolnjakom kao i svi grčki bogovi.

Jaime Pressley – Joy Turner – Moje ime je Earl

milf10_0

Serija koja se godinama prikazivala na domaćim kanalima nekada je znala biti mrvicu dosadna, ali za to je tu bila Jamie koja je svojom pojavom jednostavno dizala atmosferu u sobi.

Anna Bancroft – Mrs Robinson -Diplomac

milf2_0

Prva prava MILFica s televizijskih ekrana je gospođa Robinson koja se pojavljuje u filmu “Diplomac” u kojem zavodi mladog Dustina Hoffmana. Problemi nastaju kada se Dustin zaljubi u njezinu kćer Elaine. Zanimljivo.

Perrey Reeves – Melissa Gold – Svita

milf1_0

Serija prati mladog glumca Vincenta Chasea i njegov uspon u Hollywoodu. U kojoj fazi se pojavljuje Mellisa morati ćete samo pogledati.

Heather Graham – Jade – Mamurluk

milf14_0

Već nekoliko puta prikazan na našoj televiziji, doduše jednom bez završne scene koja je ipak najzanimljivija, “Mamurluk” je uvijek dobro pogledati. Odlična radnja i zgodna Heather u ulozi svježe udane Jade, pravi je mamac za provesti zimsku večer pred televizorom.

Jennifer Coolidge – Stiflerova mama – Američka pita

milf3_0

Tko nije čuo za Stiflerovu mamu, trk u videoteku i neka posudi sve dijelove Američke pite.

>> Top 10 poznatih MILFica

Courtney Cox – Jules Cobb – Grad puma

milf11

Nedavno rastavljena Jules Cobb, odluči kako želi ponovo živjeti život kao dvadesetogodišnjakinja. Nismo gledali, ali uvod zvuči dobro, zar ne?

Jennifer Aniston – Rose O’Reilly – Obitelj Miller

milf19

Film “Obitelj Miller” koji se ovoga ljeta prikazivao u kinima, ostavio je vrlo dobar dojam na nas. E sad, dali je to zbog dobre radnje filma ili zbog tih 60 sekundi kada Jennifer Aniston izvodi striptiz, nekako ne možemo odlučiti, ali sve vuče prema ovom drugom.

Jane Seymour – Kathleen “Kitty” Cleary – Lovci na djeveruše

milf13_0

Film koji spada u listu 50 najboljih komedija našeg vremena, bazira radnju na dvojici likova koji iskorištavaju svadbe za upoznavanje djevojaka. Kako se tu uklopila MILFica s naše liste, morat ćete saznati sami.

Alison Brie – Suzie Barnes – Vječni zaručnici

milf15_0

Ne tako loš film, ali ipak nije vrijedan sjećanja. Jedino što nam je ostalo u sjećanju je slatka Suzie Barnes.

Demi Moore – Erin Grant – Striptiz

milf16_0

Hm, kako napisati nešto pametno u vezi Demi Moore u filmu “Striptiz”. Znamo da ste gledali, znamo da ste maštali. I mi smo.

Christa Miller – Jordan Sullivan – Stažist

milf17_0

Ako ste gledali seriju “Stažist” koja se prikazivala na domaćim kanalima, teško da ste mogli propustiti ulogu Christe Miller. Nekada je samo par trenutaka u sceni bilo dovoljno da uljepša cijelu epizodu.

Teri Hatcher – Susan Mayer – Kućanice

milf20

Kao i za Evu, sve isto vrijedi i za Teri.

Jennifer Love-Hewitt – Riley Parks – The Client List

milf22

 

Jennifer Love Hewit u seriji u kojoj glumi Riley koja mora voditi dvostruki život kako bi prehranila obitelj. Taj drugi skriveni život uključuje život maserke koja suptilno nudi seksualne usluge.

Dosta da kažemo da ee u Americi pokrenuta akcija u kojoj su se protivili seriji jer je krivo prikazivala posao masera i fizioterpeuta. Gdje ima dima, ima i vatre, zato pogledajte pokoji nastavak, svidjet će vam se.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close