Tech

Mobitel za one spretnijih ruku

Zar vam nije već dosta toga da svi imaju iste Iphone ili Android uređaje kao i vi? Želite nešto stvarno jedinstveno? U redu, mobitel koji ćemo vam danas predstaviti, možda nije posljednji krik tehnologije, ali često se sa sjetom sjećamo dana kada su mobiteli bili samo mobiteli, a ne mala računala koja nas u svakom trenutku bombardiraju s hrpom raznih poruka, mailova ili obavijesti.

Ako ste malo spretnijih ruku, David Mellis upravo je predstavio nacrte za mobilni uređaj kod kojeg možete sami kreirati izgled i postati ponosni vlasnik jedinstvenog primjerka. Sam mobilni uređaj ima mogućnost slanja i primanja poziva, slanja SMS poruka i spremanja brojeva i imena. Prilično limitirano, ali ako se poželite vratiti korijenima mobilne telefonije, a pritom imati uređaj koji je jedinstven, onda je ovo gadget kojeg morate imati.

Konačna cijena ovog mobilnog uređaja biti će oko 200 dolara, što i nije baš povoljno za komadić tehnologije iz dvadesetog stoljeća, ali za tu cijenu dobiti ćete uređaj koji će zasigurno pobuditi zanimanje osoba u vašem društvu. Ako ste dovoljno spretni, imate viška vremena i želju da odskačete od svakodnevnice, zaobiđite Apple prodavaonicu i bacite se na dizajniranje svog mobilnog uređaja.

Tags
Back to top button
Close