Kamasutra

Umjetnost upoznavanja žena: Teretana

Iako će vam mnogi nabildani i iskusni sportaši te ostali koji su se okušali u zavođenju po fitness centrima reći da se ni ne trudite zavesti neku curu u teretani, ne odustajte. To što su mnogi posustali ne mora vas spriječiti ni ograničiti. Vjerojatnije je da su imali krivi pristup te da su ih radi toga i odbile, a sad vama pokušavaju objasniti da vi niste bolji od njih. Jedna stvar je sigurna, ovaj tekst i naše savjete za zavođenje žena u teretani nisu čitali, jer ga tek pišemo!

Pročitajte dva puta ako treba, zapamtite ovaj članak danas i ne gubite nadu. Možda ljubav vašeg života upravo sad kupuje godišnju članarinu u vašem omiljenom fitness centru i čeka upravo vas da joj pokažete sve te komplicirane vježbe i sprave.

Ako pitate žene u teretani da li im smeta kad im muškarci prilaze, odgovorit će vam da u pravilu ne, ako je dečko normalan i ako nije naporan. I naravno ako dobro izgleda. Nemojmo se zavaravati. I muškarci i žene idu u teretanu samo s jednim razlogom – da izgledaju bolje. Zaključak? Naravno da će im se svidjeti kad im netko pohvali izgled i sav taj trud uložen u trening. Sjetite se kad vas je zadnji put zasmetalo kad vam je netko dao kompliment. Nikad? Ni nama. Držite se ovih savjeta, ako imate i vi koji – svakako nam javite!

1. Budite redoviti

Ako još niste član teretane ili nekog fitness centra, zaboravite na opciju da prvi dan uletite unutra i pokušate skupiti brojeve svih zgodnih cura. Osim što će vas vlasnik fitnessa ili privatni trener izbaciti van prije nego uspijete odraditi prvi dio kardio treninga, žene će vas okarakterizirati kao luđaka i nasilnika, a takvu reputaciju ne želite imati.

Tek kad se osjećaju opušteno i sigurno, možete im pristupiti i započeti uobičajen prijateljski razgovor. Dolazite što češće i upoznat ćete više zgodnih cura. I one će upoznati vas. Tko zna, možda i vi budete objekt nečijih fantazija. Uhodajte se, opustite i kad se na vas naviknu vrijeme je za korak više.

2. Uočite prave znakove!

umjetnost zavodjenja zena teretana naslovna

Vrlo je važno da zapamtite ovo – nema buljenja! Ako im želite privući pogled budite nasmijani i ne buljite im u tijelo. Najvažniji “kontakt” u teretani je očni kontakt. Obavezno u tom trenutku budite nasmijani, posebno kad tek ulazite u teretanu. Ako je odgovor na vaš “Bok!” njen pozdrav i smiješak, vrata su vam otvorena!

3. Izaberite pravi trenutak

Žene u teretanu dolaze odraditi svoj trening i u pravilu ne žele da ih bilo tko osim privatnog trenera smeta. Ako su namrgođene i imaju nabijene slušalice, ne prilazite! U tom trenutku moguća uspješnost vašeg zavođenja je minimalna. Ako je usred intenzivnog treninga, ne prilazite!

Najbolje vrijeme za pristupanje je u pauzama; kad idu po vodu, mijenjaju sprave ili se rastežu. Uostalom, to su žene koje vole fitness i logično je da će tražiti muškarca koji također voli dobar trening. Takav već zna da ne smije upadati usred treninga. A sad malo u upadima…

4. Budi ono što jesi

umjetnost zavodjenja zena teretana 2

Kažu da je najbolji ulet na svijetu riječ “Bok!”, uz obavezni smiješak! Već smo zaključili da imate slične interese, inače se ne bi našli u teretani zajedno. Potražite nešto u njenom treningu što vas zanima i pitajte ju. Budite opušteni, još ju ne zavodite. Zaboravite na glupe i jeftine fore iz noćnih izlazaka.

Vi ste zdrav muškarac koji se brine za svoje tijelo i traži upravo takvu djevojku. Također obavezno pripazite da ste uredni, da vam je oprema čista i da uvijek, ali uvijek, dobro mirišite. Deo je obavezan!

5. Oprezno s komplimentima

Iako žene vole da im laskate i hvalite njihov trud, stas, tehniku vježbanja, kondiciju il odabir obuće, pripazite da ne pretjerate. Kompliment u vezi izvođenja vježbe ili opreme za vježbanje je O.K., no svakako pripazite da u tom trenutku vašu poruku ne shvate pogrešno.

Znači, nema gledanja u guzu i nema komentiranja iste! Bar ne dok se malo bolje ne upoznate, onda se možete šaliti koliko god želite. Par dobrih poteza i sva vrata će vam biti otvorena.

6. Dajte si vremena

Budite sigurni da se prvih par puta u teretani ništa posebno neće dogoditi. Odradite svoj trening, opustite se, koncentrirajte se na svoje vježbanje i na svoje tijelo.

Polako kako će te biti jači, tako će vam rasti i samopouzdanje, a to je jedan od najvećih afrodizijaka za žene. Muškarac koji je siguran u sebe uvijek će privući ženske poglede i osvojiti njihove simpatije. Nakon par tjedana kad vam trening postane rutina i kad vam se tijelo preporodi, sa smiješkom ćete se veseliti svakom sljedećem treningu i ponovnom viđenju nekih novih, a možda i nekih starih lica (čitaj čvrstih guza i grudi koje se uspješno suprotstavljaju zakonima gravitacije).

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close