Hedonizam

Sam Adams Utopias 650 – cigara s aromom vrhunskog piva

utopias-650-10

U jednom od naših ranijih tekstova mogli ste pročitati o najskupljim pivama na svijetu. Samuel Adams Utopias jedno je od njih, a s cijenom od 150$ za jednu bočicu, prilično je ekskluzivno i rijetko. Na žalost nismo ga još imali šansu probati, ali sada postoji novi način. Tvrtka koja proizvodi to isto pivo, upravo je izbacila limitiranu seriju Samuel Adams Utopias 650 cigara.

Zašto je korišteno Utopias pivo kako bi se “začinile” cigare? Ako je za vjerovati proizvođaču, ovaj blend je čista perfekcija. Bogate orašaste i voćne note piva Utopias, odlično se nadopunjuju s aromatičnim okusima cigare, a mješavina duhana iz Brazila, Nikaragve i Dominikanske Republike pruža gladak karamelizirani okus, dok dodatkom Utopias piva s 28% alkohola, te arome postaju još raskošnije i bogatije.

Samuel Adams Utopias 650 cigare, dostupne su samo tijekom studenog i prosinca, što ih čini idealnim poklonom za predstojeće blagdane svim ljubiteljima cigara, zaljubljenicima u pivo ili onima koji se nalaze negdje između spomenutih skupina. Kako bi obradovali prijatelje koji spadaju u spomenutu grupu, morat ćete izdvojiti prihvaljivih 13 dolara po cigari, što je još uvijek mnogo bolje nego da ste se odlučili na kupnju Utopias boce piva.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close