LifestyleTech

Russell Hobbs, savršen toster za svaku mušku kuhinju!

Ima li boljeg načina da te cura/supruga probudi već mirisom vrućeg, tek pečenog, tosta koji se omamljivo širi iz smjera kuhinje. Ooo.. naravno da ima, no ovo ipak nije članak koji govori o fenomenu jutarnjih erekcija i ranojutarnjih dužnosti svake iole pristojne žene koja se probudi kraj vas. Dakle, danas predstavljamo toster.

Ima li goreg od prepečenog tosta? Ima, to je hladan tost. Kad vam žena, koju sam već spomenuo u gornjem odlomku nakon što prvo ne obavi plemenitu dužnost (koju također spominjem) jednoga jutra servira prepečen ili tvrd i hladan tost preostaje vam samo jedno mjesto gdje je možete poslati. U rodno mjesto njezine majke, majke njezine majke, bake njezine majke… i tako u nedogled, skoro sve do Eve. I ne mislim pri tom na grad kao mjesto rođenja već na konkretan organ. Organ na “P”. Shvatili ste, danas predstavljamo Russell Hobbsov Easy Toster.

Ovaj kompaktan, ultra tanki toster osim što se savršeno uklapa i u najskučenije kuhinjske prostore, dolazi s dvama integriranim bočnim džepovima koji će tek pečeni tost održati toplim dok čekate da se ispeče sljedeća runda. To znači da možete uživati u četiri tosta savršene temperature.

Tu su i sve ostale uobičajene značajke, uključujući i šest podesivih razina prepečenosti, mogućnost odmrzavanja, ladica za prikupljanje mrvica, svjetlosni indikator koji će vam u pravoj “just-in-time” maniri nepogrešivo dojaviti kada je vaš komad tosta poprimio savršenu nijansu, kojoj svi težimo.

Stražnja površina je glatka i ravna, tako da kada ga ne koristite toster jednostavno gurnete do kraja kuhinjskog pulta. Tada vam ne preostaje ništa drugo već da nakon doručka zgrabite dragu, posjednete je na pult te joj malo žešće “objasnite” da vas je mogla probuditi i drugačije, bez da se dizala iz kreveta i trošila električnu energiju paljenjem tostera. Shvatit će, strpite se do idućeg jutra.

Onoj trojici koji i dalje razmišljaju o finom doručku, toplom tostu ili tosteru – cijena istog iznosi $56, kojih 300 i nešto sitno kuna.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close