Tech

Pet igara na koje se ne želite navući

Kada su igre u pitanju do sada smo uglavnom pisali o najnovijem nastavku Grand Theft Auta, ali i to smo odlučili promijeniti budući da mi muškarci nikada ne odrastamo. Igrat ćemo se uvijek – i žene to moraju shvatiti! No, ipak nemojte pretjerivati i zaboraviti na društvo ili cure. Ovih se naslova morate posebno paziti kako se ne bi navukli.

League Of Legends

Klasičan MMOPRG, i još besplatan. To nikako ne “miriši” na dobro. Ovakve igre dobre su ako ih shvatite isključivo kao povremenu razbibrigu, ali mnogima se teško skinuti kad se jednom navuku. Zapamtite jedno – nikada nemojte ni instalirati igru u kojoj je i osamdesetogodišnjakinja iz Južne Koreje bolja od vas.

Sim City (i ekspanzije)

Uf, još se sjećam onog broja Buga iz ’95-e gdje je na zadnjim stranicama časopisa bila predstavljena igra Sim City 2000. Vjerojatno sam tekst pročitao sto puta i sanjao dan kad ću si moći instalirati igru. Budući da sam prvo računalo dobio tek iduće godine te su tri stranice vjerojatno bile izlizanije više od Playboya u banci sperme.

Diablo (I, II, III)

Legendarni RPG s kraja devedesetih prošle je godine dobio dugo očekivani treći nastavak. Vjerojatno bi moje ocijene u školi bile znatno bolje da noći nisam provodio battle.netu.

Candy Crush Saga

Pred recimo pola godine vjerojatno ste imali osjećaj da baš svi osim vas igraju Candy Crush Sagu pa ste i vi odlučili probati. Život se polako počeo pretvarati u odbrojavanje minuta da novog života. Iako besplatna, igra dnevno zarađuje preko $600.000! Kad vas neki nivo toliko iznervira da odlučite prestati igrati shvatit ćete da postoji i Pet Resque Saga…

World Of Warcraft

Najgore zlo od svih zala! Igra koja i poput League Of Legends iziskuje toliko vremena da možete odmah zaboraviti na sve ostalo. Ako ste pomislili da možete biti “casual player” odmah zaboravite. Mnogi su upali u tu zamku žrtvovavši godine života ganjajući rijetke dropove po instancama. Siguran sam da bi faks završio barem dvije godine ranije da se nisam navukao na WOW.

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close