Birtija

Najskuplja djevičanstva na svijetu

Za razliku od porno industrije u kojoj se plaća iskustvo, u ovom poslu ipak je na cijeni neiskustvo. Kako već to biva na našoj tužnoj planeti, djevičanstvo je postalo nešto što možete kupiti ako imate dovoljno sreće i prvenstveno novaca, a kako je to krenulo i koliko se to plaćalo, pročitajte u našem osvrtu na najskuplja djevičanstva na svijetu.

Cathy Cobblerson

a98483_virgin5

Ne tako davne 2004. godine, Cathy iz Teksasa pokušala je prodati svoju nevinost na eBay-u za 100,000 dolara. Nažalost po neke, aukcija je ubrzo maknuta i do sada nije poznato da li je Cathy uspjela prodati svoje blago ili ne.

Rosie Reid

a98483_virgin22

Sa samo 18 godina, Rosie iz Londona je 2004. godine prodala svoje tijelo 44 godišnjem inženjeru za 13,000 dolara. Čudni dio ove priče jest taj da je Rosie bila lezbijka i njezina partnerica je cijelo vrijeme plakala pred kućom nepoznatog muškarca za vrijeme otvaranja svog skupo plaćenog poklona.

Graciela Yataco

a98483_virgin3

Kako je prodavanje djevičanstva postalo veliki hit, tako je 2005. godine Graciela iz Perua ponudila svoje kako bi platila majčine lijekove i za uzdržavanje svog mlađeg brata. Kako je ta aukcija postala dio nacionalnog ponosa, odbila je ponudu od 1,5 milijuna dolara od strane kanadskog poslovnjaka.

Natalie Dylan

a98483_Natalie Dylan

Natalie je 2008. godine imala 22 godine i zbog toga se dosta sumnjalo u istinitost aukcije. Kako god bilo, prihvatila je ponudu od 3,7 milijuna dolara, iako je samo željela skupiti dovoljno za nastavak školovanja.

…za ostale djevojke pritisnite NASTAVAK…

1 2Sljedeća stranica
Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close