Lifestyle

Muškarčine, vrijeme je za Movember!

Movember, kombinacija riječi Moustache i November, razdoblje je koje traje cijeli novembar tj. studeni i u svijetu se obilježuje brkovima! Muškarci diljem svijeta puštaju bradu i brkove kako bi obratili pozornost na rak prostate, te ostale maligne bolesti koje stvaraju probleme muškom rodu diljem planeta. Velika svjetska dobrotvorna organizacija “The Movember Foundation” prima donacije na Movember.com, te ako ste voljni donirati, posjetite njihov sajt.

Osim što je dobrotvornog karaktera, ideja o Movembru se proširila među svim modernim muškarcima koji u listopadu održavaju i ističu veličinu i snagu svojih njegovanih brkova u kombinaciji s bradom i frizurom, što zna završiti vrlo zanimljivim kombinacijama. Organizacija podupire muškarce koje naziva “Braćom po brkovima” tj. “Mo Bros” da na što kreativniji način urede svoje brčine i pokažu drugima kako su pravi macho frajeri koji su brižni prema onima kojima je pomoć potrebna.

Zato draga gospodo, ovo je mjesec brkova, zaboravite na brijanje, pokažite da ste poput i naših starih i da imate dovoljno muškarčine u sebi za pravi brk! Naravno, pozivamo vas da nam pošaljete slike svojih kul brkova, naravno da će najbolji brk biti i nagrađen!

Ako trebate pomoć, provjerite ove kul prijedloge. Kako se zove vaš moćni brk?

MOVEMBER-BRKOVI

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close