Brzina

Macho automobil: Jeep kakav još niste vidjeli

Svaki pravi Macho muškarac teži da barem s vremena na vrijeme pobjegne od gradske vreve, asfalta i betonskih građevina. Ubrzani tempo života kojim danas živimo sa sobom nosi mnoge stresne situacije, pa je odlazak u prirodu način na koji “punimo baterije”, smirujemo živce i uživamo u životu daleko od stresnih stvari koje je donio civilizacijski napredak.

Američke tvrtke Filson i AEV su iz tog razloga predstavile automobil koji će boravak u prirodi učiniti još posebnijim, sigurnijim i opuštenijim. Brute je automobil koji je dijelo tvrtke AEV na bazi Jeep Wrangler Unlimited verzije. Filson je uz sve prednosti koje donosi ova prerada tvrtke AEV u njihovom izdanju ovo vrhunsko terensko vozilo opremio dodacima koji će vaš boravak u prirodi učiniti sigurnijim, ali i mnogo luksuznijim.

Filson izdanje automobila AEV Brute pogoni HEMI V8 motor zapremine 6.4 litre, koji će vam sa svojih 475 konjskih snaga, vrhunskim podvozjem i 4×4 pogonom, omogućiti svladavanje svih prepreka na koje ćete naići tijekom vašeg boravka na otvorenom. Da bi se sva ta snaga kvalitetno prenijela na podlogu tu su i BFGoodrich gume za blatan teren koje se nalaze na 17″ aluminijskim naplatcima. Robustan vanjski izgled prenio se i na unutrašnjost, pa je Filson sjedala i središnji naslon za ruku ovog terenca obukao u vrhunsku kožu koja je prošivena njihovim logom. U unutrašnjosti iza zadnjih sjedala, nalaze se i dvije torbe istog proizvođača koji je već više od 100 godina poznat po visokokvalitetnim proizvodima za boravak na otvorenom.

vmain-201311-aev-brute-5 (2)

Vrhunski macho terenac ima i sve ostale dodatke koje pravo terensko vozilo mora imati pa je tu vitlo, kao i dodatna prednja svjetla, a tovarni prostor pružit će vam dovoljno mjesta za nekoliko gajbi piva ako se na izlet odlučite poći s prijateljima, kao i za torbe koje će vaša suputnica ponijeti ukoliko odlučite da vam je draže žensko društvo.

Ako ste se čitajući ovaj članak već vidjeli za upravljačem ovog vrhunskog terenskog vozila, možda će vas cijena od 130.000 dolara malo razočarati. Ako vam je to ipak malo previše, AEV Brute bez Filsonovih dorada doći će vas nekih 30.000 dolara manje.

>>> 10 najtraženijih Macho “mišićavih” pila

Tags
Back to top button
Close