Lifestyle

Kako prići djevojci u baru

Koliko puta vam se dogodio da ste u baru uspjeli skupiti hrabrost i prići djevojci koja vam se sviđa, a onda sve krene u krivom smjeru? Djevojka vas nakon toga gleda kao da niste normalni i dobra zamisao padne u vodu. U redu, vjerujemo da postoje i oni kojima se nije dogodilo nikada, ali velika većina nas se barem jednom našla u sličnoj situaciji. U nastavku ovog teksta donosimo neke stvari na koje je potrebno pripaziti sljedeći put kad se odlučite krenuti u napad. Sretno u lovu!

Opusti se

Ako si već zamijetio djevojku koju želiš počastiti sa svojim društvom, nemoj razmišljati o tome hoćeš li dobiti odbijenicu i prije nego uspiješ izustiti prvu riječ ili što će ona misliti o tebi. Duboko udahni, opusti se i kreni. Svakako izbjegavaj glupe ulete koje si pročitao na internetu, pričaj smireno, bez mucanja, zastajkivanja ili tikova. Vjeruj nam, žene mogu prepoznati da li si samopouzdan ili “puniš gaće” u trenutku kad razgovaraš s njima. Početak razgovora uz pokoju smiješnu doskočicu gurnut će sam razgovor u opuštenom smjeru. Znači, mirno i staloženo, ne pričaj gluposti i što je najvažnije, budi prirodan.

Usredotoči se na grupu

Rijetko se događa da je žena sama u baru i da samo čeka tebi slične da joj ulete ko “budala u kredit”. Česće će se nalaziti u društvu drugih osoba, što nikako ne mora biti loše. Ako si već uspio pokrenuti razgovor, nemoj se zalijepiti samo za nju, a ostatak društva ignorirati. Pokaži joj da si je zamijetio, ali prisili je da i ona bude aktivna u lovu. Ako uspiješ nasmijati i biti zanimljiv njenom društvu, to će je zaintrigirati i samo ćeš joj biti privlačniji. Zato, razgovaraj s grupom, budi zanimljiv, a njoj tu i tamo dobaci pogled koji će reći da si zainteresiran, ali ne i očajan.

Okreni rundu žestice

Da, znamo, pelinkovac ili Jack ne možeš ispijati cijelu večer kao veliku Žuju, ali takva runda pokazat će joj da si za zabavu i da je ne misliš daviti cijelu večer. Imati ćeš sasvim dovoljno vremena da dobiješ dojam kako “diše” i da li joj se sviđaš. Ako sve prođe dobro, okreni još koju rundu i tko zna, možda će na kraju večere ona častiti tebe.

Ne pokušavaj je kupiti

Ok, naručio si nekoliko rundi, ali nemoj se razbacivati i pokušati je zaslijepiti novcem. Na veliki dio žena to će djelovati odbojno. Ako si dobro obučen, kulturno se ponašaš i naručuješ piće u stilu Bonda, vjeruj, žene će to zamijetiti. Nema potrebe za bahaćenjem i mahanjem novcem, naravno, ako ti nije cilj privući žene nižeg morala.

Kad razgovaraš s njom nemoj škicati konobarice

Ako je cura bila pristojna i pružila ti priliku da porazgovarate, onda ti nemoj biti krkan i odmjeravati konobarice i ostale žene u kafiću tijekom razgovora. S time iskazuješ nepoštovanje i budi spreman da će njezin sljedeći potez biti u stilu pjesme TBF-a “Odjeb je lansiran”. Znamo da je muškarcima teško ne pogledati dobru guzu konobarice u minjaku, al ako se ne možeš suzdržati tih nekoliko minuta, onda se zapitaj da li imaš problem.

…za ostatak teksta pritisni NASTAVAK…

1 2Sljedeća stranica
Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close