Kamasutra

Kako je pridobiti već na prvom izlasku

Postoje dobri i loši savjeti kod djevojaka. Dobri vam mogu jako puno pomoći da postignete što želite i pokažete djevojci koja vam se sviđa kako niste neki bezveznjak koji joj se želi uvući u gaćice, dok vam loši savjeti mogu pomoći da završite na oglasnoj ploči sumnjivih seksualnih prijestupnika. Kod prvog izlaska vrlo je bitno biti spreman na sve situacije i tako voditi igru prema sljedećem izlasku. Nadamo se da će vam ovi savjeti pomoći kako bi postali zanimljiviji vašoj pratnji i pridobili je već na prvom izlasku.

Pogledajte neki stand up show

Ne biste vjerovali koliko je važno naći zajedničku temu za razgovor već na prvom izlasku. Zašto ne biste recimo probali zajedno pogledati neki stand up show, nakon kojeg možete satima pričati o vicevima i forama kojima ste tamo čuli. Uvijek možete započeti s “Koju bi ti vic ispričala da si na pozornici” i vjerujte nam, zabava počinje.

Saznajte njezinu omiljenu hranu

Bez obzira na odgovor, saznajte njezinu omiljenu hranu i recite kako znate odlično mjesto u kojem ga serviraju i možete ga posjetiti slijedeći put. Ako i ne znate, imat ćete vremena istražiti jer u velikom broju slučajeva, drugi izlazak je sigurna stvar.

Platite račun

Uhvatite račun kada krenete prema wc-u. Tako ćete izbjeći gužvu oko plaćanja računa i neugodne situacije kada se ona lovi za novčanik u torbici. Ne kažemo da tako mora biti, ali je gospodski platiti na prvom izlasku.

Recite konobaru da je njezin rođendan

Pokušajte ovo izbjeći ako ste po prirodi sramežljiva osoba.

Ako ste već malo hrabriji, ne samo da će biti oduševljena i u centru pažnje, već ćete nakon samo jednog izlaska imate nešto zajedničko što možete pričati prijateljima. Dodatak, besplatni kolač.

Trik s očima

Ne biste vjerovali, ali kada ju gledate u oči, mijenjajte fokus s jednog njezinog oka na drugo. Navodno, stvara se prirodan efekt koji stvara nešto privlačno u vašim očima. Ako i to nije tako, bar nećete upasti u tupo blejanje u nju i njezino tijelo.

Ponesite dekicu

Vrijedi samo ako planirate izlazak na otvorenom, poput hodanja blizu jezera ili mora, vožnja biciklom i slične aktivnosti. Budite spremni i bonus bodovi stižu.

Ako ponesete dekicu na izlazak u kino ili na večeru, nema vam spasa.

Zajedno ispunite loto listić

Kioska ima na svakom uglu, stanite i predložite ispunjavanje loto listića. Nije skupo, a ostavlja vam prostora kako bi se čuli s njom i nakon izlaska, kako biste provjerili brojeve. Naravno, tu je i razgovor što bi učinili s zajedničkim dobitkom.

Posudite joj nešto

Ok, ovo je malo u duhu Georga Constanze. Recimo da ste na nekoj zabavi ili poslu, malo ste sramežljivi da je direktno pitate za izlazak, probajte joj posuditi nešto. Ne treba to biti auto ili nešto veliko, obična knjiga ili možda kapa u slučaju zime biti će dovoljni. Tako će vam ostati prostora za novi susret i mogući izlazak.

Uhvatite ju za ruku

Ako ju želite poljubiti, a niste sigurni da li je spremna za to, lagano ju uhvatite za ruku. Ne kao da ste u već u vezi, već onako nježno, kao da je bilo slučajno. Ukoliko nije povukla ruku, vrijeme je da krenete sa sljedećim korakom.

Zamijenite redoslijed

Koliko puta ste proživjeli već isprobani scenarij, večera od sat i pol, gledanje u vašu partnericu preko stola i razmišljate što razgovarati s njom. Probajte ovoga puta nešto drugačije, izvedite je prvo u kino i onda tek večera. Ovako ćete bar imate teme vezane uz film i kako to već ide, jedna stvar vodi drugoj i večera se pretvara u zabavu.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close