Sport

Izrazito seksi “sportske” aktivnosti kojima se žene bave!

Nekako su nam dosadile klasične aktivnosti poput trčanja, plivanja ili teretane kojima žene održavaju formu pa smo odlučili istražiti koje bi im još vježbe mogli preporučiti. Jedini je uvjet bio da te aktivnosti budu seksi i, naravno, izuzetno interesantne nama muškarcima.

Trbušni ples

Raqs sharqi je tradicionalni egipatski trbušni ples koji danas uz razne varijacije plešu žene širom svijeta. Ova aktivnost ne samo da će curama pomoći da održe tonus trbušnih mišića već će ih učiniti dodatno seksi.

Bikram joga

bikram-joga

Bikram joga je drugačija od ostalih, ukratko – 90 minuta, 26 joga položaja na temperaturi od 42° C. Prakticiranje joge u tako vrućoj atmosferi potiče sagorijevanje masti, detoksikaciju – i maštu.

Vibracijske sprave

Dovoljno je pogledati video i dobit ćete želju svojoj boljoj polovici nabaviti ovakvu spravu za vježbanje. Dok ona vježba vi ni ne morate tražiti drugu zanimaciju, dovoljno je samo zavaliti se u naslonjač i uživati. Ako niste u vezi uvijek možete pozvati zgodne prijateljice da vježbaju kod vas.

Aerobik u štiklama

Ako baš niste “metar i žilet” složit ćete se da žene u cipelama visokih potpetica izgledaju izuzetno seksi. Za razliku od ortopeda mi nemamo ništa protiv da ponekad odrade trening u toj opremi.

Striptiz aerobik

Popularnost ove aktivnosti prije svega moramo zahvaliti, ionako svima nam dragoj, Carmen Electri. Bivša čuvarica plaže prije nekoliko godina izdala je DVD kojim je ovaj put zaokupila pažnju i mnogih žena. Hvala joj na tome.

Ples na šipci

Budući da ranije spomenute vibracijske sprave mogu biti poprilično skupe kao alternativu predlažemo instalaciju šipke za ples u stanu. Trošak je znatno manji, a postoje realne šanse da ćete tu i tamo vani pokupiti curu koja će vam rado pokazati svoj talenat.

Lap dance fitness

Nakon striptiz aerobika i plesa na šipci ovo je bio logičan izbor. Drage čitateljice, budući da ovaj način tjelovježbe može biti izuzetno opasan ako se za vježbu koristi neopterećeni stolac ili fotelja netko iz Macho.hr redakcije rado će žrtvovati tih pola sata, koliko traje prosječan trening ove discipline.

Kama pokreti (Kama movement)

Kombinacija joge, pilatesa i senzualnog plesa rijetko kome se neće svidjeti. Nažalost, nakon kraćeg istraživanja nismo pronašli ni jedan centar koji bi nudio ovo u Hrvatskoj, no kada se otvori prvi rado ćemo ih posjetiti i napraviti prilog.

Ace Power sprava

Kad već sjedenje na sybianu ne može biti sportska disciplina potrudili smo se i pronašli nešto barem nalik tome. Korejski proizvod, sad nam je jasno odakle je Psy pokupio svoje plesne pokrete.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close