Lifestyle

Evo zašto žene vole ćelave muškarce

[AdSense-A]

Sljedeći put kada se pogledate u ogledalo i primijetite da vam je čelo sve više, a kosa sve rjeđa samo se nasmiješite. Pretvarate se u pravog čelavog muškarca kakvog žene obožavaju! Ne brinite se da će te biti manje privlačni te da će vam se drugi smijati. Razlog čelavosti je ili genetika ili povišena razina testosterona u krvi, što znači da ili ste isti otac, ili ste muškarčina i pol! Ako ste primijetili da čelavite, vrijeme je za kupnju brijaćeg aparata. Ošišajte tu rijetku kosu i postanite muškarac koji je ponosan na svoju seksi čelavost!

1. Ćelavi muškarci djeluju urednije

Zaboravite na jutarnju lošu frizuru. Ćelavi muškarci čim se dignu iz kreveta izgledaju spremni za akciju! Nema zamršene i prljave kose, nema dlaka po krevetu, nema jeftinog smrdljivog gela. Znojna kosa u teretani? Zaboravite. Sušenje kose nakon treninga, nema. Zvuči savršeno, zar ne?

2. Ćelavi muškarci djeluju muževnije

zasto zene vole celave muskarce 4

Samo pogledajte koliko je akcijskih junaka čelavo. Bruce Willis, Vin Diesel, Jason Statham, Samuel L. Jackson… Popis je dug. Njihov nedostatak kose njih ne čini tužnim i potištenim. Oni su jaki, opaki, muževni i čelavi. Određena doza agresije koju čelavost dočarava je potrebna svakom akcijskom junaku koji želi izgledati kao prava vojničina. Zaboravite na mamine mazice s dugom kosom. Oni su za maloljetnice.

3. Manje vremena se uređuju

Što u pravilu znači da je kupaonica više slobodna za njihovo šminkanje i uređivanje. Mnoge žene živciraju muškarci koji u kupaoni provedu više vremena od njih. Čelavi muškarci su sigurni u svoj izgled, obraćaju pozornost na važne stvari i nisu opterećeni sitnicama. Općenito imaju čvrste stavove i ako nekome to ne paše, njih to ne zanima.

4. Nedostatak kose ističe druge atribute

zasto zene vole celave muskarce 2
Pogled, smiješak, izraz lica i način na koji hodate vaši su aduti koje će žene prije primijetiti od vaše kose. Osim što iz daljine izgledate urednije i muževnije, žene će biti slobodnije da vam priđu. Za njih, vi već odajete dojam pravog muškarca. Ne moraju se brinuti da imate 20 godina i da većinu života provodite kod mame doma igrajući plejku.

5. Ne troše novce na produkte za kosu i frizera

Prijevod: imaju više novaca u novčaniku za poklone, romantične večere, izlete u prirodu i ostale sitnice u kojima žene uživaju. Osim toga, vrijeme koje bi inače proveli kod frizera provode izgledajući cool! Svađe oko šampona, regeneratora i sličnih sitnica za uređivanje kose ne postoje!

… za ostatak kliknite NASTAVAK …

1 2Sljedeća stranica
Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close