Lifestyle

Čovjek koji živi u kocki

Postoje muškarci koji ne trebaju brze automobile, velike kuće s ogromnim televizorima te pažnju cijelog svijeta da bi bili sretni i zadovoljni svojim životom. U pravilu su ludi ili su, pa, stvarno ludi. Jedan od takvih je Dave, tridesetosmogodišnji pisac koji je shvatio da uz sva opterećenja poput televizije, izlazaka, druženja te sličnih poroka, nikad neće napisati svoju knjigu do kraja.

Rješenje? Uselio se u zvučno izoliranu kocku u centru New Yorka od samo šest kvadratnih metara s kemijskim toaletom gdje skriven od ljudi u miru pokušava napisati svoju knjigu do kraja. Kako je završilo? Pogledajte u ovom zanimljivom videu o čemu je točno riječ. Možda vam se svidi te odlučite i sami probati. Da li bi mogli živjeti u ovakvoj kocki i biti sretni?

Cijela ova priča nekako da i ne drži vodu, zar ne? Naravno, da je malo teže živjeti unutar spomenika u centru grada, a da vas gradske vlasti ostave na miru. Sjetite se samo nedavnih “Occupy Wall Street” prosvjeda i neuspješnih pokušaja kampiranja na javnoj površini – Zuccotti Parku. Znamo kako je to završilo.

Ovaj video snimljen je samo kako bi promovirao meditacijsku tehniku koja se spominje u prilogu, stoga vas molimo da ako se ikada nađete u blizini ne kucate po skulpturi, u nadi da će Dave otvoriti vrata i pozvati vas na cugu. Više o tehnici možete saznati na www.whil.com.

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close