Birtija

Bye bye, camel toe?

Onoj petorici posjetitelja koji nekim čudom ne znaju na što se odnosi engleski izraz “camel toe” predlažem da proguglaju. Jednostavno se ne želim ponovno uvaliti u zamku da mi se tekst pretvori u odu jutarnjem seksu. Sjetite se samo onog crnog tostera. A radilo se o mnogo bezazlenijoj temi od ove. Ok, da ne odlutamo predaleko… Vas petorica, jeste proguglali? Jeste? Odlično!

Vidjele one to ili ne “camel toe” je uvijek znao muškarcima izmamiti onaj prljavo-pokvareni osmijeh na lice. Poznat nam je svima, a mnoge smo i mi iz Macho.hr izmamili na vaša lica jer vas i dalje vjerno svakog dana točno u 13 sati na našoj Facebook stranici opskrbljujemo, isključivo zgodnim, curama u  joga tajicama.

No, prije tridesetak godina u zelenoj Irskoj rodila se Collette McCarren, koja je za vrijeme jednog jutarnjeg posjeta teretani nakon par dužih muških pogleda u smjeru određenog mjesta čvrsto odlučila oduzeti nam i to malo zadovoljstvo. Nakon mnogo razmišljanja neuglednoj Collette, u maniri Profesora Baltazara, sinula je ideja – napravit će donje rublje koje će riješiti ovaj “problem”. Ne očajavajte, bitka nije definitivno izgubljena jer Collette ima novca dovoljno tek za zašiti jedne gaće. A 25.000 funti, potrebnih za pokretanje proizvodnje, odlučila je prikupiti putem crowdfunding platforme Kickstarter.

Ne smijemo joj to dozvoliti! Do sada je prikupila manje od tisuću funti, a tako treba i ostati! Ovaj tekst nikako nemojte dijeliti sa ženama koje poznajete kako ne bi došle u napast da sufinanciranju ovu suludu kampanju. Ako vam se sviđa ovaj način prikupljanja novaca te imate želju investirati koju kunu predlažemo vam da pomognete ovim curama da prikupe novac za silikonske grudi. Hvale vrijedna inicijativa.

Za kraj donosimo ilustraciju kako bi ova utopijska ideja trebala izgledati ako ikada prikupi dovoljno novaca za pokretanje proizvodnje. Grozno!

camel-toe-1

Nedopustivo!

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close