Tech

BUG-A-SALT: Riješite se muha sa stilom!

Kakav muhomlat, sprejevi ili beskorisne iPhone aplikacije protiv insekata – ovo je prava stvar za prave muškarce koji žele čist i uredan dom bez insekata. Osim što ćete probuditi u sebi onaj ubilački instinkt, i što je važno – kanalizirati ćete ga na pravi način i ludo se zabaviti!

Bug-A-Salt je vjerojatno najoriginalnije sredstvo protiv muha, komaraca, pauka i inih štetočina koje ste ikad vidjeli. Da bi ih sredili dovoljno vam je svega prstohvat soli i tridesetak dolara, koliko stvar košta.

Zanimljivo, Lorenzo Maggiore, umjetnik koji stoji iza ove genijalne stvarčice, sredstva od 15.000$ potrebna za početak serijske proizvodnje Bug-A-Salt puškice odlučio je prikupiti na crowdfunding platformi Indiegogo. No, njegova ideja se svidjela mnogima te je u manje od tri mjeseca prikupio više od pola milijuna dolara!

Ako ste slučajno neki ludi ljubitelj životinja koji poseban odnos gaji prema insektima to vas ne bi trebalo spriječiti u tome da nabavite jedan primjerak Bug-A-Salta. Zar postoji bolji način za posoliti hranu od ovog?

Bug-A-Salt-01

bug-a-salt

bug-a-salt-02

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close