Tech

Bang & Olufsen novi bežični sustav za “samo” 14.000$

Bang & Olufsen, tvrtka osnovana 1925 godine u Danskoj, jedna je od najpoznatijih proizvođača televizora, muzičkih sistema i ostalih tehnikalija najvišeg standarda kvalitete, dizajna i estetike.

Njihovi proizvodi, osim što su prekrasni i što nude najvišu kvalitetu zvuka, slike, dizajna i tehnologije, osvajaju najcjenjenije nagrade i pojavljuju se samo u rijetkim domovima upravo radi jednog razloga. Skupi su do bola! Upravo su predstavili nove zvučne sustave BeoLab 17, 18 i 19 koji su specifični po najnovijoj bežičnoj tehnologiji prijenosa zvučnog zapisa visoke kvalitete. Radi visoke cijene, rijetki od nas imat će priliku slušati ova dizajnerska čuda, no sanjati može svatko.

Za samo 14.000$ možete kupiti ovaj set zvučnika koji garantiraju vrhunsku kvalitetu zvuka, tj. BeoLab 17 za samo 3,990$, 18 za 6,590$ i BeoLab 19 za 3,395$.

Bang & Olufsen novi bežični sustav b17

BeoLab 17, kompaktan zvučnik neobičnog dizajna nacrtao je i izradio Torsten Valeur, glavni dizajner projekta “17”. Ovo čudo tehnike namijenjeno je pozicioniranju u bilo koji kutak vaše sobe, te će se s četiri wireless antene u sebi povezati s ostalim zvučnicima i stvoriti tako savršenu zvučnu sliku. Dizajn “lomljenog leda” prednjeg panela zapravo je preslika strukture unutrašnjeg djela zvučnika. Kako bilo, izgleda odlično a zvuči još bolje.

Bang & Olufsen novi bežični sustav b 18

BeoLab 18
Ovaj zvučnik je nasljednik poznatog klasičnog BeoLaba 8002. Ravni paneli zamijenjeni su drvenim ovalnim letvicama odlično skrivaju 160w pojačala koji hrane opake “drivere” ovog prekrasnog zvučnika. Cilj je bio dobiti organski osjećaj koji upravo ova kombinacija drva i aluminija daje. Umjetnost.

Bang & Olufsen novi bežični sustav b19

BeoLab 19, subwoofer koji svojim dizajnom podsjeća na ratni zrakoplov, zapravo je geometrijski lik dodecahadrona, dizajniran od 12 različitih ploha fino obrađenog aluminija. Izgleda poput motora mlaznog aviona, a upravo tako i zvuči. Zaboravite na ručne drvene kutije, ovaj sub poželjet će te postaviti na sredinu dnevne sobe i koristiti ga kao fotelju. Vaša draga zasigurno.

Svakako pogledajte njihovu webstranicu i pogledajte priloženi video, iznenadit će te se do koje razine su današnji proizvođači audio i video tehnologije zapravo došli. Ugodno gledanje!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close