Birtija

24 stvari na koje žene padaju u muškim stanovima

Da li vam se ikad dogodilo da ste upoznali neku super curu, izašli par puta na kavu ili večeru te u poneki noćni izlazak i super se zabavili s njom, no nakon što vas je posjetila u vašem stanu, nije se više  javila? Što mislite zašto je to? Možda jer živite s roditeljima? Smrad od starih čarapa joj smeta? Možda onaj nered u kuhinji u kojem uzgajate više sojeva bakterija istovremeno? 

Da, vrijeme je da svoj stan dovedete u red te da razmislite da li ste vi tip muškarca s kojim bi bilo tko iole normalan želio dijeliti životni prostor. Donosimo vam popis stvari koje žene vole vidjeti u muškim stanovima te stvari koje će ih svakako raspoložiti i ohrabriti da s vama slobodno krenu prema vratima spavače sobe.

1.Sliku sebe s roditeljima

Koliko god bez veze zvučalo, ali da, one bi vas voljele vidjeti kao obiteljskog čovjeka, a ako je i djed sa slike zgodan, pobjeda!
Što bi žene voljele naći u muškim stanovima slika s roditeljima

2.Veliki krevet

Svaki muškarac mora imati veliki krevet za maratone izležavanja i maženja. Pripazite da ne škripi!
Što bi žene voljele naći u muškim stanovima veliki krevet

3.Police pune knjiga

Ako ih niste pročitali, kupite ih u nadi da ih budete. A onda ih i pročitajte. Bit će te spretniji na jeziku. Na više načina.
Što bi žene voljele naći u muškim stanovima knjige

4.Aparat za kavu

Dan može biti samo bolji ako je i jutarnja kava bolja. Pripazite da je čist i da ima kave!
Što bi žene voljele naći u muškim stanovima aparat za kavu

5.Zdravu hranu u frižideru

Sigurno ste čuli onu priču da muška sperma mijenja okus ovisno o tome što ste jeli i pili taj dan. Istina je. Jedite zdravo. Bonus? Sok od ananasa u frižideru. One znaju zašto.
Što bi žene voljele naći u muškim stanovima frižider

6.Čiste mirišljave ručnike

Obavezno! I neka su mekani! Ako ste te sreće da će vaša nova prijateljica prespavati, ne želite valjda da se mokra posklizne u vašoj kupaoni i razbije glavu radi jednog smrdljivog ručnika?
Što bi žene voljele naći u muškim stanovima rucnici

7.Čist umivaonik bez dlaka!

Pripazite kod brijanja da budete uredni i da iza sebe ostavite čist umivaonik. One će se duže spremati i samo se više žaliti u suprotnom. A onda kasnite. Opet.
Što bi žene voljele naći u muškim stanovima umivaonik

8.Lijepu, čistu i urednu kupaonicu

Ukoliko je dobro održavana, može se koristiti kao prostor za razne seksualne igre. O da, pogledajte najbolja mjesta za seks u kući ili stanu.
X stvari na koje žene padaju u muškim stanovima tuš

… za ostatak stvari kliknite NASTAVAK …

1 2 3Sljedeća stranica
Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close