Birtija

TEST: Jägermeister Spice

Poznati Jägermeister je jedna od onih stvari koje volite do nebesa ili mrzite iz dna duše. Mi smo se ipak priklonili obožavateljima ovog biljnog likera i odlučili isprobati novi napitak Jägermeister Spice koji je predstavljen prije nekoliko tjedana od strane proizvođača iz  Wolfenbuttela. Za razliku od uobičajenog likera, Jägermeister Spice nudi dodatak u obliku cimeta i vanilije, uz već naravno poznati okus bilja i začina. Budući da do sada proizvođač nije eksperimentirao s drugačijim okusima, kada smo prvi puta ćuli da je u prodaji, pohrlili smo u trgovine i pribavili si bocu ovog napitka.

Za početak, očekivali smo nešto novo, nešto slatko zbog vanilije, ali ipak začinjeno zbog cimeta, stoga nas je ovaj novi okus iznenadio. Naljepnica na novom Jägermeister Spiceu ne odaje previše budući da se spominje samo vanilija i cimet, ali to nije slučaj. Moramo priznati da smo već s prvim gutljajem ostali ugodno iznenađeni ovom mješavinom originalnog Jäger okusa i novih dodataka koji daje topli, zarazan okus idealan za tmurnu jesen i hladnu zimu.

Jägermeister Spice ima 25% alkohola, što je nešto manje od originalnog Jägermeistera s 35% alkohola, ali zbog jedinstvenog okusa nije baš da se primjećuje taj manjak.

I tako, čašicu po čašicu, boca je ostala prazna i mi jedva čekamo novu priliku da degustiramo, a vama dajemo toplu preporuku da isprobate novi Jägermeister Spice i doživite novi okus koji ćete teško zaboraviti.

Jägermeister Spice-001 Jägermeister Spice-2-001

 

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close