Birtija

Sedam najpoznatijih nudističkih plaža na svijetu

Nudističke plažu postoje oduvijek i na njima se mogu susresti ljudi svih generacija. Naravn,  kada se kod nas spomene nudistička plaža, prva asocijacija su smežurani kupači poodmakle životne dobi koji jedva čekaju da im se pridruži bilo tko ispod četrdeset godina. U ovom članku nećemo pisati o njima, već ćemo se okrenuti prema najekskluzivnijim nudističkim plažama koje su krcate mladima, poznatima i svima željnima sunčanja bikini tragova.

Saline plaža, Sv.Barts

nudisticke-plaze-006

Najpoznatija plaža na svijetu koju posjećuju najveći svjetski top modeli u želji da pripreme kožu za nadolazeće revije. Saline je zapravo nešto kao odmaralište za modele Victoria Secrets-a. Najpoznatije osobe koje su pohodile ovaj nudistički raj su top modeli Stephanie Seymour i Alessandra Ambrosio koja je lovila boju za snimanje kataloga s Mirandom Kerr.

Negativna strana ove popularnosti je činjenica da je Saline također raj za postarije gospodine koji sa svojim jahtama dolaze pasati oči uz čašu whiskeya i kubansku cigaru. Uz već spomenute voajere s lovom, uz top modele su vezani paparazzi koji vrebaju na svakom uglu.

Mala Plaža, Havaji

nudisticke-plaze-002

Lokalne ljepotice, hollywoodske glumice, vi i vaše pivo, sami na plaži izmišljate novu disciplinu surfanja na suhom. Upravo tako se opisuje boravak na nudističkoj plaži na Havajima. Jedina mana ove plaže je što je sunčanje u toplesu zabranjeno na Havajima, pa se tako vrlo često tamo zaleti policija i pretraži sve sumnjive goste.

Praia do pinho, Brazil

nudisticke-plaze-004

Ako niste tip osobe za Copacabanu, krenite južnije prema plažama Svete Katarine. Tamo se nalaze nudističke plaže prepune Brazilaca i Brazilki koji su poznati po tome što nemaju preveliki osjećaju srama. Jedino pravilo je da nema gledanja bez skidanja. Tako da budite spremni pokazati malo više nego na lokalnom kupalištu.

Haulover plaža, Florida,SAD

nudisticke-plaze-001

Plaža koja je ishodište svih velikih partija, polugolih odbojkaških turnira i natjecanju  u golom puštanju zmajeva. Prednosti ove plaže su vrlo dobra organiziranost i čak prisutnost spasioca u slučaju nužde. Najveća mana je ono radi čega se ustručavamo uputiti na najbližu takvu plažu, a to je da se nekad, kao za vrijeme odbojkaških turnira, može skupiti velika većina muškaraca željnih akcije što završava masovnom depresijom svih prisutnih.

… za ostale plaže kliknite NASTAVAK …

1 2Sljedeća stranica
Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close