Birtija

Savršen poklon za prave ljubitelje Jägermeistera, The Shotmaster je stigao!

Jägermeister, najmističnije je alkoholno piće svih vremena čiji recept se skriva već više od 78 godina, objavio je novi aparat za točenje ledenih “jegera”. Naravno, takav aparat svaki pravi macho muškarac zaslužuje u svom domu. Ovaj prekrasno dizajniran aparat ohladit će bocu Jegera na preporučenu temperaturu od 0 Fahrenheita iliti. -17°C, kad je Jager najbolji za konzumaciju po instrukcijama nađenim na boci. Što je najbolje, cijena od samo 200 dolara čini ga idealnim rođendanskim poklonom za prave ljubitelje najpoznatijeg  njemačkog biljnog likera!

Slijedi par zanimljivih činjenica o Jägermeisteru koje će vas iznenaditi!

  • Da li ste znali da se boca Jägermeistera u škrinji neće zalediti i da boca ne puca na temperaturama ispod nule? Isprobajte!
  • 1935. godine u Wolfenbüttelu kao lijek protiv kašlja i želučanih tegoba, predstavljen je prvi “Jeger”, ljekovito piće s 35% alkohola dobiveno od kombinacije 56 različitih ljekovitih biljaka. Danas, ovaj “Kräuterlikör”  je najpoznatiji biljni liker koji se izvozi najviše na svijetu.

jeger

  • Da li ste ikad obratili pozornost na pjesmicu na etiketi “Jegera”?

Das ist des Jägers Ehrenschild,
daß er beschützt und hegt sein Wild,
weidmännisch jagt, wie sich’s gehört,
den Schöpfer im Geschöpfe ehrt.

Ovo je lovčev Štit čast,
s kojim štiti i njeguje svoju igru,
lovi kao muškarac, kako i priliči,
poštujući Stvoritelja u svim stvorenjima.

  • Postoji stara njemačka glasina koja navodi da je tajni sastojak koji ovom zanimljivom biljnom likeru daje tu prepoznatljivu aromu zapravo krv divljeg jelena! Zanimljivo je to što se tvrtka Mast-Jägermeister odbija izjasniti o tim navodima. Što vi mislite?

Dok vi razmišljate, mi već hitamo po bocu Jegera, odmah na hlađenje i nek je u zdravlje svim lovcima!

Pogledajte još :
>>> 10 savjeta kako izliječiti mamurluk
>>> 10 najskupljih whiskeya na svijetu
>>> Najskuplje pive na svijetu
>>> Najčudniji okusi piva

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close