Tech

Need for Speed – u iščekivanju novog izdanja

Need for Speed je serija računalnih igara koju izdaje ekipa iz Electronic Artsa. To je jedna od najuspješnijih serija trkaćih videoigara na svijetu, i jedna od najuspješnijih franšiza videoigara ikad. Do sada je u svijetu prodano više od 100 milijuna primjeraka. Razlog zbog kojeg spominjemo Need for Speed je što 19.11.2013. godine izlazi dvadeseto izdanje ove videoigre pod imenom Need for Speed: Rivals.

Iako su za sad informacije o novom nastavku vrlo šture, željeli smo vam malo skratiti vrijeme do izlaska igre, jednom od (po našem sudu) najboljih najava videoigara ikada. Radi se o videu koji je sniman u talijanskim Alpama za  Need for Speed: Hot Pursuit, a glavni akteri su Zonda Cinque, policijski Lamborghini Murciélago i helikopter Bell 206. Zato, pojačajte zvuk, stavite video na najbolju kvalitetu i uživajte u jurnjavi.

>>> GTA 5 ruši rekorede u prodaji

Kako nas u 2014. godini očekuje i izlazak filma Need for Speed snimanog po predlošku videoigara, a prije nekoliko dana izašao je i trailer filma, u nastavku vam donosimo kako će izgledati prva filmska ekranizacija ovog megapopularnog serijala trkaćih igara.

Tags
Back to top button
Close