Lifestyle

Najbolji načini kako curi uljepšati dan

Svaki iskusni ljubavni guru će vam reći da je najbolji način da osvojite djevojku svojih snova upravo u iznenađenjima. Da li je to ruža, čokoladica, ljubavni sms ili neka druga gesta, svejedno. Njene velike oči i pogled pun sreće bit će vam nagrada sama po sebi, no najzanimljivije je način na koji će vam vratiti posvećenu pažnju. Ako mislite na ono što i mi mislimo, pročitajte par ovih savjeta i malo se potrudite.

Pošaljite joj ljubavno pismo

Doba SMSa i mobitela uništila je tradicionalno zavođenje putem ljubavnih pisama. Upravo radi rijetkog korištenja, ljubavna pisma su danas tim više popularnija i uspješnija nego što su bila za vrijeme naših roditelja. Ne morate čekati Valentinovo da joj poklonite pismo, napišite što prema njoj osjećate i kako vam je život s njom ljepši te joj ga ostavite u sandučiću ili na stolu kao iznenađenje.

Pojavite se na njenom radnom mjestu s cvijećem

Najbolji načini kako curi uljepšati dan-cvijece
Vrlo jednostavno i lako iznenađenje, vrlo primjenljivo ako se volite i ne stignete provoditi dosta vremena skupa. Na putu do njenog posla svakako kupite mali buket i bombonijeru, samo za nju. Ne zadržavajte se dugo, poljubac, zagrljaj i nagovještaj da jedva čekate da dođe doma oborit će je s nogu a sve kolegice učiniti ljubomornom. A jedino je to važno.

Recite joj da je volite

Kako bi Albert Einstein rekao, sve je relativno. Ponekad su te dvije riječi najteže za izreći, a ponekad najlakše. Iskreni “volim te” jednostavno rastapa svaku djevojku koja iste osjećaje gaji do vas. Pripazite da se ne razbacujete tom svetom rečenicom kako ne bi izgubila smisao. Čuvajte ju za posebne intimne trenutke.

Naručite joj pjesmu na radiju

Iako vam ovo zvuči zastarjelo, upravo je to razlog radi kojeg će upaliti! Nek cijeli grad čuje koju pjesmu ste svojoj dragoj posvetili, no svakako i njoj javite. OPREZ: pazite na odabir pjesme i budite svjesni da će se ona toga još dugo, dugo sjećati. Ako imate svoju pjesmu, naručite nju, ako nemate, razmislite koja pjesma vas na nju asocira i to je to. Još samo njoj morate javiti kad da sluša koju radio stanicu.

… za ostatak kliknite NASTAVAK …

1 2Sljedeća stranica
Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close