BirtijaTech

Macho “podmornica” iz Heinekena

Idealno rashlađeno pivo s prijateljima, curom ili u solo aranžmanu uz dobru tekmu ili glazbu koja vas opušta, kod većine macho muškaraca pretvara i najgore dane u sasvim pristojne i podnošljive.Zato je ekipa iz Heinekena u suradnji s tvrtkom Krups i dizajnerom Macom Newsonom doskočila problemu i predstavila nam kućni točionik koji će od sljedeće godine biti želja mnogih macho ljubitelja piva. Zbog svog atraktivnog dizajna, sigurni smo da će se svidjeti i ženama koje neće imati ništa protiv da ova napravica zauzme malo slobodnog mjesta u kuhinji.

Heinekenov “The Sub”, napravljen je od anodiziranog aluminija, a kao što i samo ime govori, izveden je u stilu podmornice. Točionik hladi sadržaj na idealna dva stupnja i osigurava petnaest dana svježine (ako prije ne popijete njegovo punjenje od dvije litre).

Kako bi ga napunili, dizajnirane su posebne “bombice” koje su u Heinekenu nazvali “Torp”, a koje se umeću u točionik poput torpeda u podmornicama. “Torp” je spremnik koji sadrži jednu od za sada četiri ponuđene vrste piva; Heineken, Desperados, Affligem i Birra Moretti Baffo d´Oro.

0newson-heinken-sub-004

“The Sub” iz Heinekena biti će dostupan najprije u Italiji i Francuskoj početkom 2014. godine, a nakon toga i na ostalim tržištima. Uz sam točionik, moći će se kupiti i ostali dodaci poput čaša, podmetača i žlice za pjenu, a kako bi doživljaj ispijanja piva bio potpun, to sve dolazi u jednako elegantnoj kutiji za serviranje. Sad samo ostaje da pričekamo konačan datum izlaska u prodaju, a kad dođemo do jednog ovakvog primjerka, žrtvovat ćemo se i samo radi vas napraviti jedan “hard” test “podmornice” iz Heinekena. Živjeli!


>>> Okupajte se u pivi, doslovno!

>>> Zanimljive činjenice o Oktoberfestu

Tags
Back to top button
Close