Lifestyle

Macho komplet za preživljavanje

Nije bitno da li se samo spremate u divljinu ili vjerujete da bi scenarij serije Walking Dead uskoro mogao postati jeziva stvarnost, bitno je da uvijek budete spremni na sve situacije. Zato vam danas predstavljamo T.A.S.K. (Tactical Apocalypse Survival Kit) komplet za preživljavanje, Američke tvrtke Lansky u kojem ćete pronaći sve potrebno za preživljavanje u post-apokaliptičnom dobu. Za one koji ne računaju da će uskoro morati bježati od zombija, T.A.S.K. komplet nudi sve što vam treba prilikom boravka u divljini.

>>> 15 serija koje morate pogledati ove zime (Walking Dead) 

T.A.S.K. sadržava višenamjensku sjekiru s kojom možete razbijati glave zombijima ili nacijepati drva za vatru, alat s dvadeset funkcija i kvalitetan nož. Da bi ove alatke ostale u tip-top stanju uvijek spremne za borbu, u kompletu se nalaze i dva alata za oštrenje noža i sjekire.

Komplet također ne bi bio potpun bez kompasa i alata za bacanje iskre, kako ne bi bili nespremni ako naletite na post-apokaliptičnu porciju smrznutih ćevapa. Također, tu je i mini svjetiljka, kao i narukvica od padobranskog užeta iz koje možete dobiti više od 3 metra užeta koje vam može poslužiti za vezanje zombija ili kako bi uhvatili nešto za pojesti.

Naravno, tu je i LifeStraw sistem za pročišćavanje vode, koji filtrira bakterije i mikroorganizme iz vode. Nakon filtracije, možete bez straha piti vodu iz rijeka, jezera ili vaše boce u kojoj ste držali vodu, ali nije bila sigurna za piće. LifeStraw uređaj može pročistiti oko 1000 litara vode, nakon čega više nije siguran za upotrebu.

Sve to dolazi upakirano u ruksaku sa svim potrebnim pretincima, a dobit ćete i mini vodič za preživljavanje u divljini, urbanom području ili prilikom zombie apokalipse(a vi ste mislili da se o ovome šalimo). Kako bi bili spremni za sve ove scenarije, morat ćete izdvojiti 200 dolara, ali kad je u pitanju preživljavanje, nije ni bitno koliko košta, zar ne?

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close