Kamasutra

Kako nagovoriti djevojku na analni seks

Nagovaranje djevojke na analni seks često je nemoguća misija za većinu muškaraca zbog činjenice da su u većini slučajeva oni jedini koji u tome uživaju. Kako onda nagovoriti djevojku da vam ispuni ovu maštariju? Za početak, razgovarajte i saznajte kako joj možete pomoći da prevlada strah od analnog seksa.

Kada ste saznali njezine najveće strahove, vrijeme da upotrijebite neke od ovih savjeta koji mogu pomoći vama i vašoj partnerici.

Bol ili užitak

Mnogobrojne cure već su isprobale analni seks i nakon prvog pokušaja se zaklele da više nitko nema pristup njihovoj skrivenoj pećini. Vjerojatno je razlog u tome što su u taj pothvat ušle nesvjesne što ih očekuje i to je obično završava s neugodnim osjećajem ili čak s boli. Kako to već biva, teško ćete ju nagovoriti na ponovni pokušaj.

Možda još nije probala, ali zato jesu prijateljice, koje pripadaju u prvi dio priče, i ispričale joj svoje horor priče te je odgovorile od pokušaja s vama. Osim ako je pravi mazohist i obožava bol, nećete imati tih problema.

Anus je prepun živčanih završetaka i s pravom stimulacijom, analni seks može biti otkriće i pravi dodatak običnom hopa-cupa seksu. Nažalost, ti isti završetci su odgovorni za osjet boli i često će kriva tehnika uzrokovati upravo to. Kada razgovarate s djevojkom o analnom seksu, pokažite da razumijete kako se osjeća i dokažite da ste spremni da ju zadovoljite.

Pripremite teren

Prije svega, mora biti opuštena i spremna jer analni seks nije predviđen da se obavi na brzaka. U slučaju da nije opuštena, anus će se skupiti, vi ćete teško ući u nju, a ako i uspijete, vjerojatno će je jako boljeti. Ako joj je to stvarno prvi puta, trebate veću pripremu. Izaberite mjesto na kojem je opuštena i na kojem nećete biti ometani.

Vjerojatno već znate što ju napaljuje, bilo da je to vruća kupka, masaža ili igranje uloga, pripremite se, jer to je najvažnija stvar u cijeloj priči.

Sam početak

Ne krećite odmah na guzu. Produžite predigru i svu pažnju usmjerite prema onome što želite postići. Prije nego krenete penisom prema anusu, možete ju lagano stimulirati koristeći jezik, prste ili neke manje seksualne igračke. Možete i prvo ući u nju prstom ili seksualnom igračkom kako bi osjetila kuda što može očekivati dalje.

Koristite lubrikante, puno njih. Za razliku od vagine koja se sama vlaži, anus je ostavljen na vašu milost i nemilost, stoga imajte u pripremi sve moguće za čim laganiju vožnjicu.

Ulazak

Kao prvo i osnovno, koristite kondome prilikom analnog seksa. Zbog lakšeg pucanja kože moguća su krvarenja i s tim lakše prenošenje bolesti.

Počnite sporo i neka vam djevojka daje do znanja kada ju zaboli. Ako zaboli, lagano se vratite prije nego nastavite dalje. Najteži dio će biti prolazak glavića kroz sfinkter koji će se prirodno grčiti da vam to onemogući (zbog toga priča oko opuštanja). Ne gurajte svom snagom već laganim pokretima naprijed natrag opuštajte ulazni mišić. Kada osjetite da popušta, lagano gurnite glavić u nju.

Kada uđete u nju, malčice će se promijeniti vaš doživljaj. Sfinkter će i dalje stezati vaš penis, ali imat ćete više mjesta. Za određeni broj muškaraca taj osjećaj nije ono što su očekivali i mogući je pad erekcije. Bez brige ako se to dogodi, vaš penis nije naviknut na taj osjećaj i treba vremena da se navikne na novost.

Najteži dio je iza vas oboje, ali i dalje pazite da vašoj djevojci ne bi bilo neugodno i bolno. Anus nije vagina i imajte to na umu kada ulazite u nju. Nastavite polagano i osluškujte njezine reakcije. Ako želite biti sebični i fokusirate se na vlastito zadovoljstvo, vjerojatno nećete dobiti drugu priliku.

… za ostatak teksta kliknite NASTAVAK …

1 2Sljedeća stranica
Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close