Lifestyle

Greške koje “dobri” dečki rade u vezama

Žene vole izlaziti i družiti se s dobrim dečkima jer su uvijek puni razumijevanja, dobro slušaju, osjećajni su i zabavni. No, bez brige, čak i dobri dečki znaju pogriješiti u vezama. Ako ste i vi jedan od dobrih momaka koji je u svom životu propustio par zanimljivih veza upravo radi činjenice da ste bili previše dobri, ovo je tekst za vas.

1. Previše se trudiš

OPREZ! Uzbuđenje koje osjećaš kod upoznavanja zanimljivih djevojaka, može te pretvoriti u luđaka koji će cijeli svoj život posvetiti lovu na mlađe, ljepše, bogatije i pametnije djevojke. Uspori i ne trudi se previše. Naravno, ne govorimo ti da ležiš kod kuće u krevetu i čekaš da ti neka slatka mala uskoči u krilo, no pripazi da ne pretjeraš. Preopterećen muški um koji nije koncentriran na jednu lovinu u pravilu ne ulovi ništa. Osim toga, žene vrlo dobro znaju kad vide luđaka koji se previše trudi, te ga automatski zaobilaze i ignoriraju. Opusti se. Svim dobrim dečkima jedna stvar mora biti jasna – ne možete se “prisilno” svidjeti ženama, a i one koje vas poznaju ne moraju vas voljeti radi toga što ste dobri. Ljubav se neće roditi samo radi dobrote.

2. Predvidiv si, prestani!

Dobri dečki su često dosadni i predvidivi u svojem ponašanju. Svaki izlazak na večeru je isti kao i prijašnji, odabir kafića uvijek isti i pije se uvijek isto piće… U pravilu, dobri dečki ne žele riskirati i radije igraju “na sigurno” nego da probaju nešto uzbudljivo i novo. Kad pričamo o izlascima, žene vole istražiti nova mjesta i doživjeti neka nova iskustva. Kad muškarac koji se ženi sviđa postane dosadan, brzo pada u kategorizaciju “prijatelja” i mogućnost za romantičnom vezom drastično opada. Pripazite da budete zanimljivi i ne odugovlačite s iskazivanjem simpatija djevojci koja vam je otela srce. Žene nemaju puno strpljenja za muškarce koji su neodlučni i nesigurni. Odlučite se zabaviti i činite ono što volite. Ako je vašoj pratnji to dosadno i ako se ne želi zabaviti s vama radeći ono što vi volite, krenite dalje. Ona očigledno nije za vas. U slučaju da ste zapeli s tankim budžetom, odvedite ju na piknik u prirodi, šetnju sa psićem iz centra za zaštitu životinja ili neku sličnu aktivnost. Svakako pročitajte i 9 zanimljivih činjenica o zavođenju koje niste znali i budite spremni za nove pobjede!

3. Nemoj uvijek sve plaćati

Greške koje dobri dečki rade u vezama
Iako su nas majke cijelog svog života učile kako biti pravi gospodin i kako se galantno odnositi prema ženama, neki muškarci pretjeruju s “dobrim ponašanjem”. Otvaranje vrata automobila ili kuće, odmicanje stolca i slične geste koje koriste pravi muškarci oborit će svaku ljepoticu s nogu, no pretjerivanje će ih otjerati. Lijepo je kad se muškarac ponudi da plati kavu, neko piće ili neku drugu sitnicu, no ako inzistira da uvijek plaća sve, šalje krivu poruku osjetljivom ženskom mozgu koji će to shvatiti kao uvredu. Žene su danas osjetljive na svoje financijsko stanje i također žele da se osjećaju kako i one pridonose u zajedničkom budžetu. Pripazite da u njoj ne probudite ludu feministkinju koja će vas izluditi, odbaciti i pred svim prijateljicama prozvati luđakom koji voli kontrolirati. Dozvolite im da sudjeluju podjednako u troškovima i pokažite da cijenite financijsku samostalnost i neovisnost. Ako vas brine višak para, cvjetić ili neki mali poklon s vremena na vrijeme savršeni su znakovi privrženosti, odanosti i ljubavi.

4. Djeluješ kao da glumiš

Nažalost, iskustvo je natjeralo mnoge žene da ne vjeruju svemu što muškarci govore što je rezultiralo preispitivanjem svakog zanimljivog momka koji im se udvara. Ako budete glumili da ste pre dobri, mislit će da ih lažete, da preuveličavate, da ste egocentrični i prema tome, njima odbojni. Dobri dečki trebaju ostati dobri, no ni u kojem slučaju ne smiju zaboraviti da moraju dodati malo straha, uzbuđenja, pokore i akcije u svoje ponašanje jer upravo je to kombinacija koju sve princeze traže. Sjetite se zanimljivosti koje ste doživjeli i pazite da ne lažete ili glumite da ste nešto što niste. Žene znaju kad lažete i osjećaju to.

>>> Seksi igre koje bi svaki par trebao probati

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close