Birtija

Barovi poznati po prsatim konobaricama

Malo smo “pročačkali” Sjedinjenim američkim državama i potražili mjesta gdje muški snovi postaju stvarnost. Naravno, mislimo na hektolitre pive, prefini roštilj, ogromne burgere i seksi konobarice zbog kojih se isplati naručiti koju rundu više nego ste planirali.

Hooters

Hooters

Svi ste čuli za Hooters, a dobra je vijest ta da je dovoljno zapaliti do Graza kako bi posjetili nama najbliži Hooters restoran i naručili njihova famozna pileća krilca. Usput, Hooters ovog tjedna slavi 30 godina od otvaranja prvog restorana.

Twin Peaks Restaurant

Twin-Peaks

Twin Peaks Restaurant – odlična hrana, dobre pive i zgodne cure – sve to pod istim krovom. Snovi većine muškaraca ovdje postaju stvarnost.

Heart Attack Grill

Heart-Attack-Grill-560x280

Heart Attack Grill je tematski restoran u Las Vegasu uređen u stilu bolnice. Osim što će vas posluživati seksi obučene medicinske sestre restoran je poznat i po bogatoj ponudi nezdrave hrane, osobito hamburgerima nevjerojatnih proporcija, čije bi vas prečesto konzumiranje moglo dovesti u pravu bolnicu.

The Tilted Kilt

Tilted-Kilt

The Tilted Kilt, u prijevodu – nagnuti kilt, je pivnica u kojoj će vas, kao što to i ime sugerira, posluživati zgodne mlade konobarice u kratkim kiltovima. Srećom, gornji dio njihovih uniforma nije dolčevita.

Mugs N Jugs

Mugs-N-Jugs

Mugs N Jugs je mjesto gdje sportske događaje možete pratiti uz finu klopu, najpoznatije pive i, naravno, neizostavne seksi obučene konobarice.

Red Neck Heaven

Red-Neck-Heaven

Red Neck Heaven je mjesto koje svakako morate posjetiti ako vas put nanese u Texas. Ovisno o prigodi konobarice su tematski obučene, ali uvijek izuzetno izazovno.

The CANZaciti

Canzaciti

The CANZaciti Roadhouse, još jedan pravi mali raj za muško grlo, nepce i oči. Do sada su otvorena četiri restorana ove franšize, svi u državi New York.

Bikinis

Bikinis-Sports

Bikinis Sports Bar and Grill – ime sve otkriva; cure u gornjim dijelovima bikinija donosit će pred vas ukusne specijalitete s roštilja i cugu dok bodrite omiljeni sportski tim s frendovima. Trenutno imaju 12 barova, od čega ih se 10 nalazi u državi Texas.

Wowies

Wowies-Sports-Grill

Wowies Sports Bar and Grill nalazi se u gradiću Boca Raton na Floridi. Ponuda je standardna kao i kod do sada spomenutih lokala – fina klopa, razne pive i obdarene konobarice.

Show-Me’s

Show-Mes

Show-Me’s je poznat po odličnim, i ne preskupim, burgerima i naravno – zgodnim konobaricama u kratkim hlačicama i najlonkama.

Stacked Burgers

Stacked-Burgers

Stacked Burgers je, osim po zgodnim curama u crnim topićima i traper hlačicama, poznat po svojem Double D Burgeru koji ne morate platiti ako ga pojede za manje od dvije minute.

Bone Daddy’s

Bone-Daddys

Bone Daddy’s – provjerena formula; hektolitri ledene pive, izvrstan roštilj i seksi konobarice. Svih šest Bone Daddy’s restorana nalazi se u Texasu.

Cheerleaders

Cheerleaders-Sports-Bar

Ako se slučajno zateknete u gradiću Meridian u Idahu i poželite pogledati neku tekmu uz koje pivo Cheerleaders Sports Bar and Grill  najbolji je izbor. Posluživat će vas, naravno, seksi navijačice!

>>> SEXY: Djevojke u kostimima

>>> Top 10 “Sports Illustrated” djevojaka

>>> FOTO: Zgodne cure s Oktoberfesta 2013.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close