Tech

Anki Drive, mali autići za velike dečke!

Zapravo, Anki Drive je nešto poput video igre u stvarnom svijetu. Autiće kontrolirate svojim iPhoneom ili iPadom i utrkujete se po stazi usput pucajući po protivničkim vozilima kako bi osvojili što više bodova. Kao i u klasičnim trkama na računalima ili konzolama s vremenom poboljšavate svoj autić raznim nadogradnjama, štitovima i oružjima poput strojnice, vučne zrake koja usporava druga vozila i sl. Svaki autić imat će različite sposobnosti i mogućnosti nadogradnje tako da će i na ovim sitnim ljubimcima na četiri kotača moći do izražaja doći vaša osobnost.

Osnovni paket uključivat će dva autića i koštat će $199, a za svaki dodatni autić morat ćete izdvojiti još dodatnih $69. Ova nova igračka, koja ono što ste do sada mogli doživjeti isključimo na vašem monitoru seli na pod vaše dnevne sobe, počinje se predavati sutra, 23. listopada. Zgodno, sretno u uvjeravanju supruge da novac koji ste pripremili za kupovinu robotskog usisavača možete investirati u sličnu, ali mnogo zabavniju “napravu”.

anki-4anki-1 anki-2 anki-3 anki-5 anki-6 anki-7

>>> Adventski kalendar za prave muškarce

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close