Hedonizam

Adventski kalendar za prave muškarce

Sjećate se dok smo bili klinci i roditelji bi nam prije adventa iz Austrije obično donijeli adventski kalendar pun čokoladica. Morali smo im obećati da ćemo svaki dan do Božića pojesti samo jednu.

Sada kada smo porasli, iako većina žena to nikako da shvati, i dalje smo djeca u duši te su nam svakodnevno potrebna ta sitna mala zadovoljstva koja će nas podsjećati na djetinjstvo. Viski adventski kalendar jedna je od takvih stvari! Iza svakog od 24 prozorčića nalazi se 3dl različitih ukusnih viskija. Izazov je opet isti – suzdržati se i potruditi da otvaramo samo po jedan prozorčić dnevno! Sigurni smo da će ponosni vlasnici ovog adventskog kalendara vrijeme do Božića odbrojavati u pravom macho stilu!

Cure, žene – ako želite svog muškarca ugodno iznenaditi ili osvojiti nekog do kraja godine ova verzija adventskog kalendara idealan je poklon koji će mu do Božića dati 24 razloga više da mu se svidite! Cijena? £150 plus poštarina – znači, koja kuna više od 1600 Kn. Prava sitnica ako se radi o muškarcu do kojeg vam je stalo! Požurite, advent je pred vratima!

>>> 10 Najskupljih Whiskey-a na svijetu

>>> Jack Daniel’s vratio bijeli whiskey u prodaju

Whisky-Adventski-Kalendar-2013

whisky-kalendar

>>> Top 10 pića za Macho muškarce

>>> Savršen poklon za prave ljubitelje Jägermeistera, The Shotmaster je stigao!

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close