Brzina

6 razloga zašto postati bajker!

Uvijek ste željeli motocikl, a se jednostavno niste odlučili na kupnju imajući na umu kako je to nesigurno, opasno i skupo? Iako motocikle prati reputacija da su opasni i da ih voze luđaci ili muškarci koje je zahvatila kriza srednjih godina, zapravo postoji puno dobrih razloga zašto se isplati biti vlasnikom tog moćnog stroja na dva kotača.

Uzbuđenje!

Vožnja motociklom je u potpunosti drugačiji doživljaj nego vožnja automobilom. Motori pružaju direktniji i intimniji osjećaj ceste, zavoja, brzine i prometa. Želite osjetiti vjetar u kosi? Neće ići, policija kaže, kacigu na glavu! Vožnja na posao, do grada na kavu ili u školu, zna biti dosadna, no dok ste na motoru, svaki trenutak koji provodite ispunjava vas uzbuđenjem i tim traženim osjećajem slobode i kretanja. Dva kotača, snaga mašine, vibracije i brundajući zvuk motora drže vas budnim i spremnim na sve što vas na vašem putu može iznenaditi. Uzbuđenje koje iskusite prilikom vožnje motocikla, ne može se usporediti s ničim drugim!

Manja potrošnja benzina

Kako je cijena benzina svaki dan sve viša i viša, put na posao i općenito putovanja su sve skuplja. Racionalizacija troškova mnogima je nažalost svakodnevica, tako da se mnogi odlučuju na kupnju drugog manjeg vozila koje nije veliki potrošač benzina. Ako se s dragom ne možete dogovoriti tko kad može uzeti auto, razmislite o nabavci motocikla koji će biti samo vaš. Cijena održavanja, registracije i servisa je puno manja nego kod automobila, a užitak je puno veći!

Nema problema s parkingom

U većim gradovima parking je oduvijek bio problem i noćna mora za ranoranioce koji žure na posao. Uloviti parking pred firmom ili na faxu zna biti nemoguća misija, no male dimenzije motora će vas spasiti. Također, parking kod kuće u garaži ili pred zgradom puno je jednostavniji. Ne morate graditi novu garažu, samo se malo preciznije parkirajte u postojeću! OPREZ! Pazite kako ostavljate motocikl kako vam ga draga ne bi ogrebala, srušila i uništila!

…za ostatak teksta pritisnite NASTAVAK…

1 2Sljedeća stranica
Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close