Lifestyle

10 načina kako privući djevojku vaših snova

Onog trena kada preko ceste ugledate djevojku vaših snova, vrijeme stane, promet nestane, postojite samo vas dvoje u cijelom svemiru. U tom trenutku podivljaju vam hormoni i nažalost postanete najgluplja osoba na svijetu spremna učiniti sve i svašta samo da bi je očarali.

Postoji mnogo načina da to izbjegnete i ne postanete gluplji od bandere ispred lokalne birtije. Stoga vam donosimo 10 načina kako privući djevojku vaših snova.

[AdSense-A]

10. Ne budite očajni

Najgora stvar koju možete učiniti na početku svakog razgovora s djevojkom vaših snova jest da izgorite u želji i ponašate se kao da vam je sve na svijetu. Iako većina djevojaka voli pažnju, nemojte pretjerati s tim, jer se ugodan razgovor pretvara u vašu opsesiju da je očarate i izgubit ćete svaku priliku pokazati se u najboljem svjetlu. Pokažite joj dovoljno pažnje da shvati da vas interesira, ne premalo, niti previše. Budući da vjerojatno nije sama izašla, tu i tamo porazgovarajte s njezinim prijateljicama i pokažite da ste normalan dečko sposoban voditi razgovor i s drugim osobama.

9. Izbjegavajte skupe poklone

Sjetite se samo svih časopisa u kojima vam govore kako su skupi pokloni najlakši put do ženskog srca. Nemojte to shvatiti doslovno i na prvom sastanku darovati ju s recimo zlatnom narukvicom. Vjerojatno će joj biti drago u početku, ali mogla bi pomisliti kako ju želite kupiti skupim poklonima i buduća veza je vrlo upitna. Zato oprezno s poklonima.

8. Bez pretjerivanja

Bez obzira kako se vi osjećate i imate dojam da sve ide po planu, nemojte pretjerivati. Ako želite ubrzati stvari samo zato što se vi tako osjećate, djevojka bi mogla pobjeći od vas bez obzira na dobar početak.

7. Zadivite je svježinom i stilom oblačenja

O ovom nema rasprave. Nije bitno da li je prvi, treći ili zadnji sastanak, uvijek budite svježi i obučeni najbolje što možete. Kada vas ugleda neka prvo zastane i duboko udahne. Ako se tek pripremate na prvi razgovor s djevojkom vaših snova, obučeni najbolje što možete, sveže obrijani i namirisani kao božićno drvce, podignut ćete vaše samopouzdanje i lakše pregrmjeti početnu tremu.

6. Pretvaranje je za slabiće

Prestanite impresionirati osobu nečim što niste samo da ispadnete kul. Bez brige, takvi glumci brzo su pročitani i teško da će bilo koja djevojka željeti imati nešto s nekim tko je od samog početka čisti lažnjak. Uz to, djevojke imaju to šesto čulo kojim osjete da nešto nije u redu. Ah ta evolucija…

 

… za ostalih 5 savjeta kliknite NASTAVAK …


1 2Sljedeća stranica
Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close